Teljesen odavagyunk az 54 éves stylist ultrasikkes stílusáért: Roz Kaur nőies és divatos szettjei tarolnak az Instán

A stylist megmutatja, hogy ötven felett sem kell lemondani a sikkes és nőies ruhadarabokról.

roz-kaur-stílusa-borító
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos olyan inspiráló nő dolgozik a divatvilágban, akiknek stílusáért több tízezrek rajonganak, és mindig ihletet tudnak adni öltözködésükkel. Az 54 éves, stylistként dolgozó Roz Kaur is ilyen, hiszen szettjei mindig nőiességet és divatos megjelenést sugallnak.

A kaliforniai nő 27 éve dolgozik a divatiparban, így jól tudja, mik azok a darabok, amikre minden gardróbban szükség van. Vallja, hogy a letisztult, egyszerűbb ruhák divathullámoktól és életkortól függetlenül mindig megállják a helyüket, valamint hogy a kiegészítőkkel gyakran érdemes trükközni, hiszen teljesen feldobhatják és stílusossá tehetik még a legminimalistább szetteket is.

Ilyen sikkesen öltözködik az 54 éves stylist

Roz stílusának különlegessége, hogy szeret kísérletezni a ruhákkal és a kiegészítőkkel, számára ez egy művészeti forma, amivel kifejezheti érzelmeit. Nem annyira a trendekkel foglalkozik, hanem inkább a modern, időtálló darabokkal, amelyek minőségiek, és kortól függetlenül bárki hordhatja őket. Érdemes inspirálódni a szettjeiből, hiszen nagyon nőiesek és sikkesek.

(Képek forrása: roz_creativestylist / Instagram)

Ezt is szeretjük