Rejtett gyulladás a szervezetben: 7 jel, ami arra utal, hogy érdemes góckutatáson részt venned
Figyelj az intő jelekre!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A góc egy rejtett gyulladást jelent a szervezetben, ami számos, a megjelenésedet is érintő tünetet eredményezhet.

Mivel a tünetek gyakran nem ott jelentkeznek, ahol a gyulladás fennáll, az okok részletes kivizsgálására van szükség, amire a góckutatás ad lehetőséget. Mondjuk, hogy melyek azok a jelek, amik alapot adhatnak a vizsgálódásra!

Hajhullás

A hajhullás alapvetően teljesen természetes dolog, tavasszal és ősszel ráadásul fokozottabban jelentkezhet. Bizonyos esetekben azonban előfordulhat, hogy egy góc áll a hátterében. Ha érdekel, hogy meddig tekinthető normálisnak, és mitől kórosnak a hajszálaid hullása, akkor olvasd el korábbi cikkünket!

Gondoskodj hajadról professzionális segítséggel!

A HairClinic komplex szépségvitamin készítménye tökéletes arányban tartalmazza az egészséges, fényes haj számára nélkülözhetetlen vitaminokat, biotint és aranyköles-kivonatot. Csökkentsd a hajhullás mértékét a természetes összetevők erejével!

Bőrkiütés

A bőrkiütésekről a legtöbben az allergiára gyanakodnának, pedig a rendszeresen, hónapok óta visszatérőek gócot is jelezhetnek.

Amennyiben az allergiavizsgálat nem mutat ki semmilyen allergiás megbetegedést, könnyen lehet, hogy egy rejtett gyulladás okozza a problémát.

Szemgyulladás

A begyulladt, kipirosodott és fájó szemek is utalhatnak arra, hogy valahol góc bújik meg a szervezetben. Ahogyan a bőrkiütés esetében is, főként akkor gyanakodhatsz erre, ha a szemgyulladás visszatérően van jelen. Feltétlenül kérd ki a szemészed véleményét.

Egyéb tünetek

A fentiek mellett a góc járhat ízületi gyulladással, hőemelkedéssel, fáradékonysággal, valamint veseproblémákkal is. Az általunk felsorolt jelek külön, és együtt is jelentkezhetnek, ha ezeket észleled magadon, most már tudod, hogy érdemes góckutatásra menned.

Természetes szerek hajhullás ellen

A hajhullás ellen természetes szerekkel is tehetsz. Kattints, és nézd meg, mivel csökkentheted a mértékét!

Ezt is szeretjük