Szokatlan a nyár legdivatosabb színkombinációja: merész, de igazán nőies párosítás

Nyáron egy vidám, feltűnő párosítás lesz a legsikkesebb: ez a két szín biztosan minden tekintetet magára vonz majd.

rozsaszin piros divatcover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A nyári hónapokban minden évben előkerülnek a halványabb, vidámabb árnyalatok, és ez idén sem lesz másképp. A babakék, a halványsárga és a púderrózsaszín mellett most azonban harsányabb színek is hódítanak majd.

A trendek között a klasszikus kék és a narancs is az élen jár majd, ám lesz két szín, ami még ezeknél is divatosabb, legfőképpen akkor, ha együtt viseled őket.

A nyár legdivatosabb színkombinációja

A piros és a pink vagy rózsaszín kombinációja az év legváratlanabb, mégis legdivatosabb párosítása. A vörös szőnyeges eseményeken és a divatheteken már megjelent a merész kombináció, azonban nyárra az utcai divatba is beszivárog majd. Az eredmény feltűnő, bevállalós, de rendkívül nőies is, így érdemes adni neki egy esélyt. Mutatunk néhány ötletet, hogyan is viselheted együtt a két színt úgy, hogy csinos és ízléses maradjon.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük