Újra divatos a 2000-es évek kedvenc nadrágja: 8 ruhadarab, ami idén ismét elképesztően sikkes

Bár sokan nem gondolták volna, a 2000-es évek trendjei máris visszatértek: ezek lesznek a legdivatosabbak közülük idén.

2000es evek divat cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A 2000-es évek divatja utólag visszagondolva igencsak egyedi és furcsa volt. A hasvillantós felsők, a csőtopok, a vékony napszemüvegek és a műanyag papucsok ma már csak múltidéző mosolyt csalnak az emberek arcára. 

De nagyon úgy tűnik, hogy nem áldozott le végleg a húsz évvel ezelőtti trendeknek, mert idén számos akkori ruhadarab, illetve fazon visszaköszön egy kissé modernebb köntösben. 

Visszatértek a 2000-es évek trendjei

A sztárok közül már sokan el is kezdték viselni a visszatérő ruhadarabokat, az év következő hónapjaiban pedig még hangsúlyosabbak lesznek a 2000-es évek nagy kedvencei. Azt nem tudjuk, hogy ezeknek ki mennyire örül, vagy mennyire jó nekünk, hogy újra megjelennek majd az utcán, de az biztos, hogy a következők ismét elképesztően sikkesek lesznek.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük