2020 divatszíne nőies és elegáns egyben: így viseld a klasszikus kéket, hogy a legcsinosabb legyen

Az év legtrendibb árnyalata minden szettet feldob. Mutatunk néhány nagyon nőies ötletet a viselésére.

klasszikus kek cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A Pantone rendszeresen kiválasztja az év színét, azt az árnyalatot, ami uralkodó lesz a következő időszakban. Tavaly az élénk korall nyerte el ezt a címet, idén pedig a klasszikus kék lett a győztes.

2020 kedvence egy vibráló, de nagyon elegáns árnyalat, amely a legegyszerűbb szetteket is könnyedén feldobja.

Így viseld 2020 színét, a klasszikus kéket

Sokan talán tartanak egy kicsit ettől a színtől, mert figyelemfelkeltő, és magára tereli a tekinteteket, azonban pont ezért annyira csinos és nőies. Modern, mégis kifinomult hatást kelt, és magabiztosnak mutatja a viselőjét. Ha te sem választottad eddig gyakran, de idén szeretnéd beilleszteni a ruhatáradba és a szettjeidbe, akkor adunk egy kis inspirációt: mutatunk néhány szuper ötleted arra, hogyan hordd a klasszikus kéket.

Fedezd fel a Dove Önbizalom Programját

A magabiztosság formálható. Ismerd meg a Dove Önbizalom Programját és mondj nemet a közösségi média káros szépségápolási tanácsaira. Útmutatónk támogatja a szülőket abban, hogy segítsék gyermekeiknek kiszűrni a hírfolyamaikon megjelenő ártalmas tippeket. Hiszünk abban, hogy a magabiztosság elérésével a tinédzserek képesek maximálisan kibontakoztatni képességeiket a mindennapokban.

Promóció

Képek: Getty Images Hungary, Pinterest.

Ezt is szeretjük