Hihetetlenül jól néz ki a 70 éves modell: Pat Cleveland csak úgy ragyog élénk, különleges szettjeiben
Pat Cleveland a mai napig modellkedik, és egyedi szettjeivel minden eseményen kitűnik a tömegből.

pat cleveland cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pat Cleveland nemcsak hogy a ’60-as, ’70-es évek egyik legkeresettebb modellje volt, de az egyik első afroamerikai manökenként tartják számon.

A híresség ma már hetvenéves, de az elmúlt években is aktívan dolgozott. Több márka kifutóján is vonult, ráadásul nemcsak szépségével, hanem stílusával is felhívja magára a figyelmet.

A 70 éves Pat Cleveland ennyire stílusos

Pat Cleveland 1950-ben született New Yorkban, karrierje pedig korán beindult. Először még 1966-ban feltörekvő divattervezőként jelent meg róla egy rövid cikk a Vogue-ban, majd az Ebony magazin modelljeként tündökölt. Sajnos rengeteg rasszista támadást kapott, sőt volt olyan divattervező is, aki bőrszíne miatt utasította vissza, ám szerencsére semmi sem állíthatta meg abban, hogy utat törjön magának a szakmában. Élete során a legnagyobb dizájnerekkel dolgozott, 1995-ben pedig elindította saját ügynökségét. Azóta is rendszeres vendége a divatbemutatóknak, 2019-ben például a New York-i divathéten vonult.

A modell idén hetvenéves, és hihetetlenül jól néz ki, kisugárzásával és stílusával pedig mindig kitűnik a tömegből. Imádja az élénk, különleges szetteket, melyek remekül állnak neki. Képeken mutatjuk sikkes, egyedi összeállításait.

Ezt is szeretjük