Így varázsolj sima melltartóból pánt vagy hát nélküli darabot - Zseniális, pár perces trükköket mutatunk

Otthon is készíthetsz pánt vagy hát nélküli melltartót. Videón mutatjuk, hogyan.

Pánt és hát nélküli melltartó készítése
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Sóbors
Top olvasott cikkek

A kivágott ruhák általában többet mutatnak a felsőtestből, éppen ezért is okozhat problémát a melltartó. Nem túl szép látvány, ha a pántok előbukkannak a váll- vagy hátvillantós darabokból.

Megoldás lehet a pánt nélküli fehérnemű, de ha éppen nincs ilyened kéznél, vagy nem akarsz beszerezni egyet, akkor néhány trükkel a sima változatokat is könnyen, gyorsan átalakíthatod.

Pánt nélküli melltartó pár perc alatt

A pánt nélküli változathoz nem lesz másra szükséged, csupán egy levehető pántú melltartóra. Először is vedd fel, majd akaszd ki a kapcsokat elölről, a kosár feletti részről. Ezután fogd a jobb oldalit, húzd át a hátad mögött a bal oldaladra, és akaszd be. Ha nem elég feszes, szorítsd meg, hogy jól passzoljon, és ne csúszhasson le a fehérnemű. Ha megvagy, ismételd meg a folyamatot a másikkal is: vezesd át a hátad mögött a jobb oldalra, és kapcsold be, majd igazgasd meg ezt is. Arra figyelj, hogy hátul szépen, simán keresztezzék egymást, ne csavarodjanak meg, ne akadjanak össze.

Ezzel a trükkel eltüntetheted a pántokat a válladról, láthatatlanná teheted őket, és abban is biztos lehetsz, hogy nem csúszik majd le a fehérnemű, hanem a helyén marad, és stabilan tartja a kebleket.

A cikk az ajánló után folytatódik

Így alakíthatod hát nélkülivé a melltartót

A hát nélküli melltartó elkészítése egy picit hosszabb idő, de nem sokkal. Viszont vágásra is szükség van hozzá, ezért olyan darabot alakíts át, amit alapvetően keveset viselsz, vagy amit nem sajnálsz. Mielőtt nekiállnál, készíts elő ollót, gombostűket, tűt és cérnát, de ne aggódj, nem kell majd hosszasan varrogatnod. Fogd a fehérneműt, és vágd le a vállpántot a legalján, majd a vastagabb, háton végigfutó pántot is távolítsd el szorosan a merevítő mentén. Ismételd meg az egészet a másik oldalon is, de vigyázz, hogy máshol ne sérüljön az anyag.

Ezután gombostűvel tűzd hozzá az egyik pánt végét a kosár aljához a videón látható módon, majd csináld meg ezt a másikkal is. Próbáld fel a melltartót, hogy kényelmes-e így. Ha igen, néhány öltéssel mindkét pántot varrd oda, ahová illesztetted, és már kész is vagy. Nincs más dolgod, csak annyi, hogy húzd őket olyan szorosra, hogy megfelelően passzoljon a melltartó, és ne csúszkáljon el. 

Így válaszd ki a tökéletes, mellformához illő melltartót

A legelőnyösebb melltartó megtalálásához lényeges figyelni, hogy milyen formájúak a mellek, előre vagy éppen oldalra állnak, lógnak le, illetve, hogy milyen széles a hát. A különböző fazonú fehérneműk más-más keblekhez illenek a legjobban. Képeken mutatjuk, milyen alakú cicikhez milyen darabot érdemes választani: ezektől lesz csak igazán dús, szexi a dekoltázsod.

Milyen a tökéletes, dús kebleket adó melltartó? Nem csak a kosárméretre kell figyelni

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük