A nő megmutatta az agyonreklámozott push-up melltartó valódi hatását: szánalmas a végeredmény

Segít eldönteni, hogy tényleg érdemes-e beruházni egyre.

Pánt és hát nélküli melltartó
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Mostanában az internetet ellepték a különleges, hát és pánt nélküli, fűzős melltartók képei, amik extra push-up hatást ígérnek, ráadásul úgy, hogy bármilyen hátul vagy elöl kivágott ruhában is láthatatlanok maradnak. A rejtett, ruhán kívül nem ékeskedő pántok ígérete nagyon szuper, de valóban olyan dús dekoltázst varázsolnak?

A Buzz Feed egyik újságírója kipróbálta, és előtte-utána fotókkal ábrázolva osztotta meg a tapasztalatait.

Pánt nélkül is push-up hatást ígér

Essence Gant elmesélte, hogy nagyjából tízéves kora óta ugyanolyan mellmérettel rendelkezik, így bármit megtesz, hogy egy kicsit felturbózza a dekoltázsát. Ezért döntött úgy, hogy kipróbálja a különleges melltartót, amiért már a sztárok is odavannak. Essence is így tett, azonban az eredmény egyáltalán nem nyűgözte le. Nézd meg a képeket, és olvasd el, mit tapasztalt!

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük