Utálja a lábait, de 5 napig csak rövid ruhákban járt - Fontos dologra jött rá

Csak olyan szetteket vett fel, melyek megmutatták eddig takargatott lábait. Meglepődött, mennyi változást tapasztalt.

utalta labait cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Morgan sosem volt megelégedve a testével. Mindig talált magán kivetnivalót, ráadásul az elmúlt hat évben felszedett, majd leadott 45 kilót, és sok kegyetlen megjegyzést is kapott már az alakjára.

Attól függetlenül, hogy mit mutatott a mérleg, volt egy része a testének, amivel soha nem tudott megbarátkozni, és amit elmondása szerint a legjobban utált. Ezek pedig a lábai voltak, melyeket a gimnázium óta folyamatosan hosszú nadrágok alá rejtett.

Eddig takargatta lábait, most rövid ruhákba bújt

Amióta viszont megszületett a kislánya, úgy érezte, rossz példát mutat neki azzal, hogy ennyire elégedetlen önmagával, és takargatja a testét. Ez a gondolat akkor erősödött fel benne, amikor Delilah a saját, nádszálvékony alakjára kezdett panaszkodni. Morgan úgy érezte, ez egy figyelmeztető jel arra, hogy változtatnia kell. Ezért megfogadta, hogy akármilyen nehéz lesz is, öt napig csak térd fölé érő darabokat vesz fel, hogy felturbózza az önbizalmát, és jó példát mutasson a lányának. A tapasztalatait a BuzzFeeden mesélte el, ahová fotókat is feltöltött a napi szettjeiről. A kísérlet során fontos dolgokra jött rá.

Ezt is szeretjük