Egy hétig csak a világ legrondább cipőjét hordta egy nő - Érdekes dolgokat tapasztalt

Akárhová ment, hét napig csakis az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, csúnya cipőt vette fel.

csunya cipo cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Ha néhány embert megkérdeznénk arról, hogy melyik a legcsúnyább cipő, amit hordanak az utcán, valószínűleg sokan a házi papucsból hétköznapi viseletté előléptetett Crocs-darabokat említenék. Ami nem is csoda, mert tényleg igen messze állnak a szép vagy éppen szexi lábbeli fogalmától.

Kényelmességük miatt azonban egyre többen viselik őket mindennapi cipőként, és, bár vannak, akik esküsznek a műanyag papucsokra, sokan rossz szemmel nézik azt, ha valaki az otthonán vagy a vízparton kívül bújik ilyenbe.

Egy hétig csak ilyen szandálban járt

Rachel Ellison mindig szokatlan rajongást érzett a csúnya cipők iránt. Elmondása szerint volt már fekete-fehér, magas talpú sportcipője és több másik furcsa darabja is. Ezért nem volt annyira meglepő, amikor megrendelte élete első plasztik darabját. Ám, amikor először felvette, igen vegyes reakciókat kapott rá: volt, aki kinevette miatta, és volt, aki imádta. Tavaly pedig beszerzett egy fekete és egy élénkzöld Crocs-ot is, és kíváncsi lett, hogy fogadnák az emberek, ha mindenhová ezekben, a saját állítása szerint is ronda cipőkben menne. Ezért vágott bele az egyhetes kihívásba, a tapasztalatait pedig a Bustle oldalán osztotta meg.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük