Igen, ilyen is lehet egy természetes női szemöldök: a 23 éves lánynak nyolc év után lett elege a megszégyenítésből
A 23 éves Nina Morales ma már büszkén mutatja meg természetes, dús, összenőtt szemöldökét.

nina morales cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hosszú éveken keresztül a nők nagy része vékonyra szedte a szemöldökét, mert ez volt a divat és a szépségideál, ám mostanában egyre többen szavaznak inkább a természetes fazonra.

A dús szemöldök napról napra népszerűbb, az összenőtt szálakat viszont még mindig kevesen vállalják be. Egy 23 éves, fiatal hölgy, Nina Morales azonban megelégelte az állandó ritkítást, és ma már azokkal sem foglalkozik, akik kritizálják és megalázzák őt.

Ilyen is lehet egy női szemöldök

A lánynak mindig is vastag szemöldöke volt, de ahogy egyre idősebb lett, azt látta, hogy a többieké egyáltalán nem ilyen, ráadásul osztálytársai rengeteget bántották külseje miatt. Miután elege lett a sértegetésekből, és abból, hogy rendszeresen sírva megy haza, úgy döntött, megszabadul a rakoncátlan szálaktól. Arra kérte édesanyját, ritkítsa meg a szemöldökét, a rutint pedig több mint nyolc éven keresztül folytatta. Végül az egyetemen változott meg a hozzáállása, és ekkor határozta el, túl sokat aggódott és kesergett egy olyan dolog miatt, ami valójában természetes. Ma már büszkén mutatja meg összenőtt szálait.

Képek: Northfoto.

Ezt is szeretjük