Zseniális szettjeiről posztol az orosz blogger: egyszerű darabokból is extra nőies összeállításokat varázsol

Irina kreatív öltözködési ötleteiért odavannak az emberek az Instán. Szuper tippeket, inspirációkat ad követőinek.

orosz blogger cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Irina Ponyakinát több mint 120 ezren követik az Instagramon, nem véletlenül: az orosz stylist és blogger zseniális szettekben pózol a neten, ráadásul egyszerű darabokból is képes nagyon csinos összeállításokat alkotni.

Amellett, hogy szuper ötleteket ad a nőknek, és mindenkit inspirál szettjeivel, öltözködési tanácsokkal is szolgál követőinek.

Az orosz blogger sikkes szettjei

Irina imádja a sikkes, nőies ruhákat, és mesterien párosítja a különböző darabokat. Megmutatja például, hogy változtat meg egy outfitet néhány különböző kabát, illetve blézer, de többek közt ahhoz is ad tippeket, hogy viselj változatosan egy sima fekete nadrágot, egy szoknyát vagy egy egészruhát.

A stylist szereti a sikkes midiszoknyákat, a derekát hangsúlyozó öveket, és előszeretettel visel kalapokat is. Tudja, hogy egy sima összeállítást is nagyon jól feldobnak a kiegészítők.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem esik túlzásba a színekkel vagy a különleges darabokkal, mégis mindig elképesztően divatos összhatást ér el. Itt például azt mutatta meg, hogy a szürke egyáltalán nem unalmas, sőt nagyon csinos is lehet, valamint azt, hogy mennyire sokféleképp viselhető egy fekete nadrág.

Az egészruháknál mindig ügyel arra, hogy ne zsákfazonúakat válasszon, hanem olyanokat, amik kihangsúlyozzák derekát. Ha nem elég karcsúsító a szabás, övvel segít rá arra, hogy homokóra alakja legyen.

Megmutatja, hogy a rövidebb felsők megtörik az alakot, így vékonyabbnak láttatják a derekat. És azt is, hogy egy midiszoknya nem csak egyszerű blúzzal viselhető.

Egy extra sikkes bőszárú nadrág, háromféle stílus: szuper tanácsaiért rajonganak a követői.

A halvány, púderes árnyalatok kombinációja hihetetlenül nőies összhatást kelt. A babakék, a bézs és a fehér egyszerűen csodásak együtt.

Egy hosszú ruhát is lehet többféleképp viselni: egy blézer, egy öv vagy egy pulcsi, és máris olyan, mintha egy teljesen más szettet látnánk.

Irina hasznos, a hétköznapokban is jól használható öltözködési tippeket ad követőinek.

Divatos, sokoldalú darabok 50 felett

Sok nő úgy véli, ötven felett már változtatnia kell az öltözködésén, és le kell mondania a sikkesebb, fiatalosabb vagy színesebb darabokról. Ez egyáltalán nem így van, hiszen a divat és a stílus nem kor függvénye. Ha azonban valaki nem tudja, milyen ruhák állnának neki igazán jól, vagy melyek azok, amik elegánsak, nőiesek és sikkesek egyben, akkor érdemes beszereznie a következő jolly joker darabokat.

Ezt is szeretjük