Ez a ’70-es éveket idéző frizura a nyár legnagyobb kedvence: imádjuk a nőies, franciás fazont

Lezser, mégis nőies és szexi a nyár legsikkesebb frizurája.

A nyár divatos frizurája
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Sóbors
Top olvasott cikkek

A retró trendek időről időre mindig visszatérnek az aktuális divatba, gyakran megújulva, modern elemekkel fűszerezve. Idén például a trapéznadrág lett megint nagyon sikkes, de visszaköszöntek a spagettipántos topok, illetve ruhák, valamint a batikolt minta is.

Persze, nemcsak a ruhák, hanem a frizurák terén is gyakran találkozhatunk olyan fazonokkal, melyek a korábbi évtizedek legnagyobb kedvencei voltak. Újra hódít többek között a ’60-as évek kifelé szárított haja, míg a nyár kedvence egy ’70-es éveket idéző haj lesz.

A nyár kedvenc frizurája

A frufru és a tépett, shag fazon a 2021-es év legnagyobb trendjei, a sztárfodrász, Kevin Murphy pedig ezeket fűszerezte egy kis franciás sikkel, amikor a retró elemeket felhasználva megalkotta az úgynevezett „french disco”, azaz francia diszkó fazont. Az oldalra húzott, fokozatosan hosszabbodó curtain, azaz függönyfrufrut tépett tincsekkel kombinálta, hogy a ’70-es években közkedvelt vágáshoz hasonlót kapjon.

A kócos, terjedelmes fürtök volument adnak a hajnak, így annak is tökéletes a fazon, aki vékony szálú tincsekkel rendelkezik. Gyönyörűen keretezi az arcot, és nagyon nőies hatást kelt. Felül kissé megemelten feltűzve is hihetetlenül jól néz ki.

Hosszú hajból, enyhén behullámosítva is nagyon csinos, minket kicsit Farrah Fawcett frizurájára emlékeztet így ez a vágás.

A cikk az ajánló után folytatódik

Göndör haj esetén is szuper választás, itt a frufru igényel esetleg egy kicsit több igazítást, beszárítást.

A frizurának persze rengeteg különböző változata van, és már most meghódította az Instagramot. Nagyon sokan kérik a sikkes fazont a fodrászuktól.

A vágásból igen mutatós frizurát készíthetsz akár egyetlen nagy csattal, de egy félkonttyal is hihetetlenül jól néz ki.

Az biztos, hogy idén ennél nem lesz sikkesebb frizura: nem is csodáljuk, mi is odavagyunk a nőies, franciás vágásért.

Nyári frizuradivat

Ha kíváncsi vagy, milyen frizurák hódítanak még idén nyáron a "french disco" fazonon kívül, akkor nézz körül a következő vágások között. Rövid, félhosszú és hosszú hajakat is mutatunk.

Ezek a nyár legdivatosabb frizurái: a nőies frufru és a kócos fazon is hódít

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük