Újra divatos a ’80-as évek egyik kedvenc frizurája: nőies göndör fazonokat mutatunk
A göndör frufru visszahozza a ’80-as évek retró hangulatát, de egyben nagyon divatos is.

göndör-frufru-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aki egy kicsit is ismeri a divat világát, jól tudja, hogy a trendek idővel mindig ismétlik önmagukat. Ami egyszer menő volt, az tíz-húsz év múlva főnixmadárként éled újjá, és egy kis modern csavarral ismét teret hódít magának.

A hajviseletek tekintetében sincs ez másként. Míg a ’90-es és 2000-es években főleg a szögegyenesre vasalt, kifogástalan hajzuhatag számított divatosnak, addig ez a tendencia ma már változni látszik. Újra egyre többen hagyják meg természetes, göndör tincseiket, és sokan a frufru esetében sem bajlódnak a vasalgatással.

Újra hódít a ’80-as évek divatja

A ’80-as évek a hajlakk és az óriási méretű frizurák időszaka volt. Aki nem tupírozta, az göndörítette a haját, és a frufruk terén is kifejezetten menőnek számítottak a loknis tincsek. Ez a divat ismét visszatért, és nem csak a göndör fürtös lányok körében hódít. Vannak, akik kifejezetten kedvelik ezt a nőies, mégis bohókás megjelenést, így abban az esetben is behullámosítják a frufrujukat, ha egyenes hajszerkezettel áldotta meg őket a természet. Mutatjuk a legcsinosabb, legdivatosabb ötleteket, ha te is kipróbálnád a trendet: hajcsavarókkal vagy egy vékonyabb hajsütő vassal elérheted a kívánt göndörséget.

(Képek forrása: Instagram, borítókép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük