A legnőiesebb bobfrizurák göndör hajból: most nagyon divatos ez a fazon

Ennél a modern, nőies vágásnál nincs most divatosabb: göndör hajból mutat a legjobban.

Mona-frizura göndör hajból
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A tavaszi hajtrendek rendkívül változatosak, az egyenes, szabályos frizurák mellett ugyanis előtérbe kerültek a bohémabb, kócosabb és szabálytalanabb, tépett fazonok is.

Az azonban biztos, hogy a göndör hajú nőknek nagyon nehéz a választás a vágások között, hiszen a gyakran nehezen kezelhető, rakoncátlan tincsekből nem mindegyik frizura mutat igazán jól. Most viszont berobbant a divatba egy olyan fazon, ami kifejezetten bongyor fürtökből fest a legszebben.

A legdivatosabb frizura göndör hajból

Az új trend az Instagramon terjedt el egy New York-i hajstylistnak, Mona Baltazarnak köszönhetően, aki híres arról, hogy milyen mesterien kezeli és szépíti meg a göndör tincseket. Különleges fazonjaira hamar felfigyeltek a képmegosztó oldalon, a frizura pedig a nevét is róla kapta, ugyanis Mona-vágásként emlegetik.

Valójában egy szögletes hatású bobot takar, amely alul kifelé szélesedik, és kissé tépett, fokozatos, ennek köszönheti egyedi és nagyon csinos formáját. Gyakran társul hozzá középre vagy oldalra húzott frufru, mely még jobban feldobja az összhatást. A fazon kihangsúlyozza a göndör haj szépségét, és nemcsak hogy nőies, de modern, szexi és játékos is egyben.

Bár az igaz, hogy kissé hajlamos szélesebbnek láttatni az arcot, ez a hatása ellensúlyozható egy oldalra fésült, megemelt frufruval.

Nemcsak hosszabb, hanem rövid, fülig érő hajból is remekül mutat. A bohém hatás így még erősebben érvényesül. A legjobb pedig, hogy szinte alig kell formázni a vágásnak köszönhetően.

Egy erősebb ritkítással kissé kevésbé kiszélesedővé, visszafogottabbá tehető a fazon. Szuperül mutat az is, ha csak egy-két fürtöt vágatsz rövidebbre, és húzod oldalra frufruként.

De tömött frufruval és csak alul fokozatosra vágott tincsekkel is nagyon csinos.

A frizura már meghódította az Instagramot, és valószínűleg hamarosan a fodrászszalonokba is betör majd. Nem is csoda, hiszen nemcsak különleges, de csinos és nőies is egyben.

Az év legdivatosabb frufrui

Néhány évvel ezelőtt a frufru veszített egy kicsit a népszerűségéből, és inkább a középen elválasztott frizurák hódítottak. Az elmúlt időszakban azonban újra visszatért a hajtrendek közé, idén pedig minden eddiginél divatosabb lesz. Ha már egy ideje gondolkodsz egy kis változtatáson, akkor most jött el a legjobb idő arra, hogy belevágj a frizurafrissítésbe. Mutatunk is hozzá néhány inspiráló ötletet.

A frufru most divatosabb, mint valaha: ezek lesznek 2020 kedvenc fazonjai

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük