A frufru most divatosabb, mint valaha: ezek lesznek 2020 kedvenc fazonjai

Idén a legdivatosabb frizurákhoz frufru is társul: mutatjuk a legnőiesebb, legsikkesebb fazonokat.

frufru cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Sóbors
Top olvasott cikkek

Néhány évvel ezelőtt a frufru veszített egy kicsit a népszerűségéből, és inkább a középen elválasztott frizurák hódítottak. Az elmúlt időszakban azonban újra visszatért a hajtrendek közé, idén pedig minden eddiginél divatosabb lesz.

Ha már egy ideje gondolkodsz egy kis változtatáson, akkor most jött el a legjobb idő arra, hogy belevágj a frizurafrissítésbe. Mutatunk is hozzá néhány inspiráló ötletet.

A legdivatosabb frufruk idén

Mielőtt frufrut kérnél a fodrászodtól, érdemes átgondolnod, hogy melyik passzol a leginkább a stílusodhoz, az arcformádhoz vagy a homlokod magasságához. Ha ezeket alaposan megfontoltad, könnyebb lesz a döntés, és elkerülheted azt is, hogy végül megbánd a váltást. Ha viszont már biztos vagy benne, a következő fazonok közül érdemes választanod: ezek az év legdivatosabbjai.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Getty Images Hungary, Instagram, Pinterest.

Ezt is szeretjük