Gyönyörű fotók őszülő nőkről - Büszkén vállalják, amit sokan szégyellnek
Az ősz haj nem feltétlenül az öregedés jele, hiszen már fiatalabb korban is kialakul - de ugyanolyan nőies és gyönyörű, mint a szőke, vörös vagy barna tincsek!

oszulo-nok
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok nő rémálma az őszülés, hiszen onnantól már úgy érzik, elmúlt a fiatalságuk. Pont emiatt nyúlnak sokan a hajfestékekhez, amikor megjelennek az első ősz hajszálak, hiszen amíg a színezőanyag elfedi a nem kívánatos látványt, addig a szépségük is megmarad.

Mostanában már egyre kevesebben szégyellik felvállalni, hogy ősz tincsekkel áldotta meg őket a természet, ami talán a pár éve óriási népszerűségnek örvendő ezüstös hajtrendnek is köszönhető.

Bátrak és gyönyörűek

A társadalmi nyomás és megfelelési kényszer sem vette el néhány bátor nő kedvét attól, hogy megmutassák, milyen is a hajuk valójában: a festékeket félredobva, ezzel pedig másoknak óriási erőt adva mutatták meg, hogy az ősz haj is gyönyörű.

A legtöbben már egészen fiatalon elkezdtek őszülni, ami főleg a genetika számlájára írható, vannak, akik már a kezdetektől megbarátkoztak az ezüstös tincsekkel, másoknak pedig elegük lett a folyamatos festegetésből, úgy döntöttek, hogy itt az ideje hátat fordítani az álcának, hiszen nem kell rejtegetni egy olyan dolgot, amiben semmi szégyellnivaló nincs.

Ezt is szeretjük