Gyönyörű fotók őszülő nőkről - Büszkén vállalják, amit sokan szégyellnek

Az ősz haj nem feltétlenül az öregedés jele, hiszen már fiatalabb korban is kialakul - de ugyanolyan nőies és gyönyörű, mint a szőke, vörös vagy barna tincsek!

oszulo-nok
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Sok nő rémálma az őszülés, hiszen onnantól már úgy érzik, elmúlt a fiatalságuk. Pont emiatt nyúlnak sokan a hajfestékekhez, amikor megjelennek az első ősz hajszálak, hiszen amíg a színezőanyag elfedi a nem kívánatos látványt, addig a szépségük is megmarad.

Mostanában már egyre kevesebben szégyellik felvállalni, hogy ősz tincsekkel áldotta meg őket a természet, ami talán a pár éve óriási népszerűségnek örvendő ezüstös hajtrendnek is köszönhető.

Bátrak és gyönyörűek

A társadalmi nyomás és megfelelési kényszer sem vette el néhány bátor nő kedvét attól, hogy megmutassák, milyen is a hajuk valójában: a festékeket félredobva, ezzel pedig másoknak óriási erőt adva mutatták meg, hogy az ősz haj is gyönyörű.

A legtöbben már egészen fiatalon elkezdtek őszülni, ami főleg a genetika számlájára írható, vannak, akik már a kezdetektől megbarátkoztak az ezüstös tincsekkel, másoknak pedig elegük lett a folyamatos festegetésből, úgy döntöttek, hogy itt az ideje hátat fordítani az álcának, hiszen nem kell rejtegetni egy olyan dolgot, amiben semmi szégyellnivaló nincs.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük