8 csodás nő, aki megmutatta, milyen gyönyörű az ősz haj: a fehér tincsekkel is nőiesek és szépek
Ezek a nők örökre búcsút mondtak a hajfestéknek, és egyáltalán nem bánták meg a döntést.

őszülő-nők-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár sokszor nincs kimondva, a társadalmi elvárások számos dolgot rákényszerítenek a nőkre. Ebbe a hajfestés is beletartozik, hiszen rengetegen nem merik felvállalni ősz tincseiket, mivel félnek, hogy így idősnek vagy éppen ápolatlannak titulálják őket.

Erre jó ellenpélda azon nők kezdeményezése, akik úgy döntöttek, felhagynak a folyamatos hajfestéssel, és megmutatják a világnak a természetesen ősz tincseiket. A képek is jól bizonyítják, hogy hajszíntől függetlenül bárki lehet nőies és szexi, hiszen a kisugárzás sokkal fontosabb.

Bátor nők, akik felvállalják a természetes hajszínüket

Mivel nincs a világon két teljesen egyforma ember, így az őszülés folyamata is mindenkinél más időszakban kezdődik el. Vannak, akiknek még nyugdíjas korukban is csak néhány ezüstös szál van a hajukban, míg mások már fiatal felnőttként találkoznak a jelenséggel. A korai őszülők közül sokan választják a hajfestékeket, hiszen szégyellik, hogy már a húszas éveikben fehéredik a hajuk, ám egyre több olyan nő is van, aki bátran kiáll a természetesség mellett, és megmutatja, hogy ősz hajjal is fiatalos és nőies lehet a külső.

(Képek forrása: Reddit)

Ezt is szeretjük