21 évesen teljesen megőszült a lány, és öregnek látta magát: 43 évesen dögösebb, mint valaha

Sara Sophia Eisenman ma már sokkal szexibbnek érzi magát, mint húsz évvel ezelőtt.

cover-2-ok

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Minden ember egy szín az élet palettáján - szokták mondani, ez az életbölcsesség pedig kiváltképp igaz azokra, akik egyedibb külső vonásokkal rendelkeznek, mint a legtöbben.

A szépség sokrétű, a különlegesebb külső jegyeknek, a bizonyos génhibáknak vagy rendellenességeknek köszönhetően is lehet csodás és gyönyörű valaki. Ma már Sara Sophia Eisenman is ezt vallja, aki sokáig nem tudta megszeretni önmagát, mára azonban sikerült elfogadnia azt, amit a tükörben lát.

21 évesen, egyik napról a másikra őszült meg

Sara elmondása szerint 21 éves volt, amikor egyik napról a másikra szinte teljesen megőszült. Az egyik nap még dús, sötétbarna hajkoronával élte a fiatal egyetemisták gondtalan életét, majd egy csapásra barna tincsei fehérré váltak. A lány orvostól orvosig járt, hogy megtudja, mi állhat a hirtelen őszülés hátterében. Megállapították, hogy egy nagyon ritka rendellenesség okozta a hirtelen átalakulást.

A fiatal, arizonai nő annyira kétségbeesett a visszafordíthatatlan jelenségtől, hogy 15 éven keresztül kéthetente festette a haját: szégyellte ősz tincseit, és nem akarta azt, hogy bárki is megláthassa, milyen az eredeti hajszíne, még a férje sem láthatta soha így. Második gyermeke születése után azonban hirtelen megváltozott benne valami.

Rájött, hogy két gyermek mellett rangsorolnia kell a teendőket, és sokkal fontosabb dolgokra kell időt szánnia, mint az állandó, kényszeres hajfestés. Úgy döntött, abbahagyja a bujkálást, és felvállalja ezüst színű tincseit. A reakció meggyőző volt: férjének kimondottan tetszett az átváltozás, maximálisan támogatta őt ebben.

A cikk az ajánló után folytatódik

Fedezd fel a Dove Önbizalom Programját

A magabiztosság formálható. Ismerd meg a Dove Önbizalom Programját és mondj nemet a közösségi média káros szépségápolási tanácsaira. Útmutatónk támogatja a szülőket abban, hogy segítsék gyermekeiknek kiszűrni a hírfolyamaikon megjelenő ártalmas tippeket. Hiszünk abban, hogy a magabiztosság elérésével a tinédzserek képesek maximálisan kibontakoztatni képességeiket a mindennapokban.

Promóció

A 43 éves anyuka azt mondja, azzal, hogy elfogadta önmagát olyannak, amilyen, egy hatalmas kő esett le a szívéről, újjászületett, ma pedig már teljesen felszabadultnak és szexinek érzi magát.

- Annak idején az öregedés jeleként fogtam fel az őszülést, pont akkor, amikor az ember ifjúsága teljében kell, hogy legyen. Most ahelyett, hogy úgy érezném, öregszem, egyre több energiám van, és úgy érzem, a legjobb, amit tehettem, hogy elfogadtam önmagamat. Ma már szexisebbnek érzem magam, mint bármikor - árulta el a 43 éves nő, sokakat bátorítva történetével és szavaival.

Különleges külsejű emberek

Sokáig nehezen birkóztak meg egyediségükkel, és sajnos a környezetüktől sem mindig a megfelelő visszajelzéseket kapták. Ám szerencsére idővel rájöttek, hogy különlegességük csak még szebbé teszi őket, és ezt az egész világnak meg akarták mutatni. Ma sokan rajonganak értük, és pont az tette őket híressé, amit régen csúnyának találtak önmagukon.

Borító-és ajánlóképek: Instagram/Sara Eisenman

Ezt is szeretjük