Ez a férfi nem zuhanyzott 12 éve - Nézd meg, mit fújt magára helyette
Eláruljuk, hogyan oldja meg a napi tisztálkodást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbbünknek már az a gondolat is visszatetsző, hogy elegendő lenne két-három naponta zuhanyozni, azonban van, aki egyáltalán nem áll be a tus alá.

David Whitlock vegyész a helyettesítésére egy különös tisztálkodó sprayt talált fel, és 12 éve ezt használja.

A spray megszületésének története

Davidet egy randin elhangzott furcsa kérdés ösztönözte arra, hogy a lovak higiéniáját behatóbban vizsgálja. Megállapította, hogy a lovak élő baktériumokat dörzsölnek a bőrükbe, amik megvédik a természetes flóráját azzal, hogy semlegesítik a veszélyes organizmusokat. A férfi összegyűjtötte azokat a baktériumokat, melyek az emberen hasonlóképp használhatóak, és sprayt alkotott belőlük.

A nem mindennapi tisztálkodószer lebontja az ammóniát is, ami az izzadtságszagért felelős. Ezt használja minden nap, immár 12 éve, illetve egy kis vizet, ha szükség van rá. Az utóbbit azonban csak módjával, mivel a célja az, hogy helyreállítsa bőre természetes állapotát. Naponta kétszer fúj belőle, reggel és este, valamint amikor kezet mos. Igen, kezet azért mos. Meglepő, de mindössze az első néhány hónapban hiányolta a zuhanyozást.

A sprayt nemcsak használja, hanem árulja is, Mother Dirt - Mocsok Anya - néven. Bár tökéletesen elégedett azzal, ahogyan ő tisztálkodik, a leendő vásárlókat mégsem buzdítja arra, hogy ne tusoljanak. Nekik azt ajánlja, hogy a terméket zuhanyzás után, a szárazra törölt bőrükre fújják, ezzel helyreállíthatják annak természetes flóráját.

Bizarr, de hatásos pakolások a korpa ellen

Egy pakolás sokat javíthat a korpás fejbőr állapotán. A fokozott hámlást sok minden okozhatja, nézd meg a leghatékonyabb természetes ellenszereit!

Ezt is szeretjük