Nagy narancsbőr elleni krém-körkép, árakkal

A legegyszerűbb módszer a narancsbőr elleni harcban a napi kétszeri krémezés. A boltok polcain rengeteg változat kapható.

Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az ember azt sem tudja, hova kapjon, ha narancsbőr elleni krémekről van szó. Legalább tízféle kínálgatja magát a polcokon, az exkluzívabb vonalról már nem is beszélve, ami magasabb kategóriájú parfümériákban vagy gyógyszertárakban kapható.

Ma már a legtöbb márka nem éri be egyetlen termékkel, hanem egész termékcsaládokat fejleszt ki a fogyasztók nagyobb örömére, és persze az eladás növelése végett. Megjelentek az éjszakai verziók, a kémiai hámlasztók, és persze ott vannak a krémek is, amik az ígéretek szerint eltüntetik a narancsbőrt egy perc alatt.

A legtöbb termék az anyagcsere fokozásával ér el eredményeket, valamint a bőrképet javító összetevőkkel, amik voltaképpen nem magát a narancsbőrt veszik célba, csak optikai tuningként hatnak.

Ha ugyanis minden nap kétszer ápolod a combodon a bőrt, akkor az szebb lesz, egységesebb képet mutat, mindegy, hogy mit kensz rá. A termékekben persze mindig található valamilyen különleges összetevő, amiről az embernek az az érzése, hogy a NASA-nál külön csoport foglalkozik a témával.

Narancstalanítás

Azért nem árt szem előtt tartani, hogy csupán egyetlen krém, illetve a kiegészítők használatával nem fogod eltüntetni a narancsbőrt. Sajnos életmódváltás nélkül felületi kezelést érhetsz csak el.

Ezek a termékek inkább kiegészítői a mozgással, egészséges táplálkozással járó változásoknak. Ha tehát szeretnél megszabadulni a narancsbőrtől, az alábbiakra figyelj:

  • Kerüld a mérgeket. Elsősorban ezek felelősek a narancsbőr kialakulásáért, megrekednek a bőr alsó rétegében. Mérgek lehetnek a nikotin, az adalékanyagok, a növényvédőszerek.
  • Táplálkozz tisztán, kerüld a fentieket. Egyél sok gyümölcsöt és zöldséget, valamint rostdús táplálékot.
  • Mozogj, mozgás nélkül sajnos nem tűnik el a narancsbőr.
  • Évente kétszer méregteleníts, hogy a felhalmozódott salakanyagok távozzanak a szervezetedből.

Mit használj?

Vichy

A kizárólag patikákban kapható márka négy termékkel is szolgál a narancsbőr ellen. Párban használható a Lipocure bőrkisimító szérum és a Lipo peel kémiai hámlasztó. Előbbinek köszönhetően a hatóanyagok könnyebben felszívódnak. A gyártó 14 nap alatt ígér eredményt. A szérum pontosan két hétre elegendő, 100 ml. A hámlasztó ára 3750 forint, a krémé pedig 6000. A Lipometric praktikus pumpás flakonú krém azonnali optikai hatást ígér, az eredmény pedig négy hét múlva várható. A 200 ml-es krém ára 6500 forint.

Garnier

A francia cég igazán széles spektrumát vonultatja fel a feszesítő, narancstalanító készítményeknek. Fő hatóanyagok a koffein és a gyümölcsesszencia. Van golyós masszírozó kezelés, amit erős mozdulatokkal kell bemasszírozni, narancsbőr elleni karcsúsító gél, ami elvileg megakadályozza a probléma kiújulását. Választhatod a 14 napos intenzív ampullakúrát is. Sőt, a Garnier azokra is gondolt, akik nemcsak a combjukon szembesülnek a problémával, hanem a hasukat is feszesítenék. A termékek az elérhető kategóriába tartoznak, forgalmazótól függően 1800 és 3500 forint között láttuk őket.

Avon

Az Avon feszesítő, karcsúsító krémzseléje 2 és fél centis combkörméret-csökkenést ígér, 28 nap alatt. Feszesítő termékcsaládjában finom illatú gránátalmás testradír található, ami előkészíti a terepet a krémnek. Idei újdonság a Cellu-Glow krém, ami nemcsak feszesít, de enyhe barnító hatásának köszönhetően szexi külsőt is varázsol. A 200 ml-es tubus bevezető áron 1800 forintért rendelhető, később akción kívül 2700 forint lesz.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Nivea

A Nivea búcsút int a narancsbőrnek két, Good-bye Cellulite termékével. A hagyományos krém-zselé mellett tapaszokat is magadra tehetsz. Mindkét termék varázsformulája az L-karnitin, ami segíti a zsírégetést. A krém két hét után már látható változást ígér, négy hét után pedig már a mélyebb rétegeket célozza meg. A tapasz előnye, hogy oda teheted, ahol megítélésed szerint a leginkább szükség van rá. A dobozban hat tapaszt találsz. A krém-zselé gazdaságos fél literes kiszerelésben is kapható.

Ezt is szeretjük