Nagy narancsbőr elleni krém-körkép

Lassan itt a narancs-szezon. Ha nem csak májusban kezded el használni a cellulit elleni krémet, akkor sokkal látványosabb eredményt érhetsz el!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Reéll'e termékek

A Reéll'e termékek hatóanyagai serkentik a vérkeringést, tehát gyorsítják a salakanyagok bőrből való távozását. Használatuk valamivel hosszabb időt vesz igénybe, mint a többi termék esetén, a krémeket ugyanis alaposan be kell masszírozni a bőrbe, és száradási idejük is lassabb.

Az optimális hatás érdekében célszerű a Réell’e narancsbőr elleni gélt reggel és este is felvinni az érintett bőrfelületre.

A rendszeres testradírozás ingerli a kötőszöveteket, segít abban, hogy a bőr megszabaduljon az elhasználódott szarurétegtől, és ezáltal a salakanyagok is könnyebben tudnak távozni a szervezetből. Ehhez a gyártó egy narancsbőr elleni testradírt is biztosít.

  • Réell’e narancsbőr elleni gél 200 ml
  • Réell’e striák elleni gél 150 ml
  • Réell'e narancsbőr elleni krém 100 ml

Liposculpture Vichy

A Vichy egyik legújabb terméke egy bőrkisimító szérum, mely hatóanyagainak köszönhetően akár már 14 nap alatt látványosan csökkenti a combodon és popsidon kialakult narancsbőrt.

Használd 14 napon keresztül, minden este, tiszta, száraz bőrre. Előnye, hogy nagyon gyorsan beszívódik, nem igényel hosszas bedörzsölést vagy masszázst. Hatása hetente egyszeri bőrradír alkalmazása mellett növelhető.
Nem tartalmaz semmilyen illatanyagot, így a bőrirritáció gyakorlatilag teljesen kizárt. Semleges mivolta miatt akár reggel is használhatod, nem befolyásolja parfümöd illatát, nem itatja át ruháidat, és ami a legfontosabb, nem ragad! 100 ml-es tubusban kapható.

Nivea Good Bye Cellulite, anti-cellulitisz krém-zselé

A benne lévő L-karnitin egy olyan összetevő, mely bőrünkben is megtalálható. A zsír lebontásában játszik központi szerepet, hiszen ez az anyag alakítja a zsírmolekulákat energiává. A narancsbőr kialakulásának egyik oka, hogy a szervezetünkben lévő L-karnitin nem elegendő a bevitt zsírral szemben, tehát mennyiségét mesterségesen kell növelni.
A krémet felkenve hűtő hatás érezhető, mely serkenti a vérkeringést.
Két hetes használat után már látható a felszíni változás, négy hét után pedig már a mélyebb szöveteken is hatni kezd.
Előnye, hogy bármilyen bőrtípusra alkalmazható, allergiás reakciót, irritációt bőrbarát, tesztelt összetétele miatt nem vált ki. A krém kétféle kiszerelésben is kapható: 15 ml-es, illetve 500 ml-es tubusban.

Garnier golyós masszírozó kezelés

A zsírelraktározódást gátló lipokoffein tartalma és nyirokkeringést fokozó déligyümölcs-esszencia összetétele fokozza a zsírlebontást, eltünteti a lerakódott narancsbőrt, és kisimítja a bőr egyenetlenségeit. Masszírozó feje megkönnyíti a masszírozást, és serkenti a nyirokkeringést, így megsokszorozza a gél hatékonyságát.

A krémet könnyű felvinni a masszírozó fejjel ellátott flakonból. A hatás fokozása érdekében a felvitel után masszírozó, csipkedő mozdulatokkal dolgozd a krémet a bőrbe. A flakonban 125 ml krém van.

Nivea Good Bye Cellulite Tapasz

A NIVEA body Good-bye Cellulite Tapasz a krémhez hasonlóan szintén L-karnitint tartalmaz. A különbség a két termék közt azonban fontos. Amíg a krém közvetlenül a használat után fejti ki hatását, a tapasz folyamatosan juttatja szervezetedbe a bőrazonos anyagot, tehát folyamatosan dolgozik narancsbőröd ellen. Koncentrált hatása segítségével a bőr zsírt tartalmazó szöveteiben is növekszik az L-karnitin szintje.

Hetente két-három alkalommal a bőrre ragasztva azonnal hatni kezd a kívánt testrészen - combod, popsid, hasad - minden egyéb erőfeszítés nélkül. Egy dobozban hat darab tapasz található.

Ezt is szeretjük