Elképesztő felvételek, gyerekekkel is megcsinálták! Ezt teszi a bőröddel a nap
Ha ezt a videót megnézed, megváltozik a felfogásod.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokat hallhatsz arról, hogy milyen fontos a káros sugarak elleni védelem, azonban az alábbi videó szemlélteti is, milyen hatással van a nap a bőrödre.

Nőket és férfiakat, időseket és gyermekeket egyaránt egy különleges kamera elé állítottak, amelyen keresztül megdöbbentő látvánnyal szembesültek.

A bőröd észrevétlenül öregszik

Észre sem veszed, milyen változásokon megy keresztül a bőröd, pedig kevésbé látványos folyamatok is zajlanak a háttérben, mint a barnulás vagy a leégés. A mindössze háromperces videó készítői egy ultraviola kamera segítségével tették láthatóvá ezeket. Sokakat meglepetésként ért, amit láttak, ugyanis volt, akinek az egész arcát elborították a szeplők.

A fényvédelem fontossága

Mialatt a kamera a felszínre hozta a napfény hatásának egyelőre észrevétlen jeleit, feketére színeződött minden olyan része a képnek, amely védve volt a fény ellen. Az alanyok kipróbálhatták azt is, hogy mi történik akkor, ha napszemüveget vesznek fel, valamint ha naptejjel kenik be magukat. Ezt a részt leginkább a gyerekek élvezték, de a vicces látvány mosolyra késztette a felnőtteket is. Mutatjuk is a videót!

Öregedésgátló táplálékok

Ahhoz, hogy a bőröd idő előtti öregedését megakadályozd, ezeket a táplálékokat iktasd be az étrendedbe!

Ezt is szeretjük