Mutasd az arcod, megmondjuk, milyen vagy az ágyban!
Vonásaid bizony arról is árulkodnak, hogy az alárendelt szerepet szereted-e, vagy inkább te irányítasz.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az arcod sok mindent elárul rólad. És nem csak akkor, amikor nevetsz, vagy szomorú vagy. Az arc formája rejtett üzeneteket közvetít a külvilág felé. Ismerd meg, hogy melyik arcforma milyen szexuális étvágyat takar!

Kerek arc

Kissé kiegyensúlyozatlan személyiség. Gyakran félénk. Szexualitásában ez tartózkodásban jelenik meg. Nem ő lesz az, aki sztriptízzel lepi meg a párját, vagy a lehető legvilágosabb napszakban szeret szeretkezni. Mivel nehezen oldódik fel, sok biztatásra van szüksége a partnerétől, akár szóban, akár mozdulatokban jelenik meg. Ha sikerül feloldódnia, akkor nagyon odaadó szerető lesz, aki szívesen teljesíti partnere kívánságait.

Kedvenc pozíció: misszionárius. Ez kellőképpen meghitt ahhoz, hogy az aktus közben is biztonságban érezze magát, hiszen partnere szemébe tud nézni.

Amit soha nem fog megtenni: kizárt, hogy házi videót készítsenek róla és szerelméről.

Titkos vágya: hogy gyönyörűnek találja a férfi.

Szögletes arc

Ösztönös nőt takar. Gyakran jók a megérzései. Néha kicsit arrogáns, és ez az ágyban is megjelenik. Kedveli a kissé durva szexet. Határozott férfira van szüksége, akit nem kell irányítania. Kedveli, ha nem neki kell kitalálnia a következő hancúrozás koreográfiáját, kapni szeret inkább.

Kedvenc pozíciója: kutyapóz. Így kielégítheti ösztönös vágyait.

Amit soha nem fog megtenni: nem adja másnak a férfit. Nem fog belemenni édes hármasba egy másik nővel.

Titkos vágya: egy másik férfival viszont szívesen kipróbálná.

Ovális, szabályos arc

Kiegyensúlyozott szexualitás jellemző rá. Tudja, hogy mit akar, és képes partnere vágyait is elfogadni. Szívesen visel szexi fehérneműt, amivel elcsábíthatja a férfit. Hangulata azonban könnyen befolyásolja a vágyát.
Egyenértékűnek tekinti magát, így soha nem színlel orgazmust. Tudja, mi a jó neki, és ezt képes megosztani partnerével is.

Kedvenc pozíció: ha ő van felül. Hangulatától függően játszhat irányító, de alárendelt szerepet is.

Amit soha nem fog megtenni: nem megy bele nagyon alárendelt szerepbe.

Titkos vágya: szívesen próbálná ki a popsi szexet.

Hosszúkás arc

Számára a szex nem olyan fontos. Ha nagyon hegyes az álla, az akár frigiditást is jelenthet. Mivel a szexualitást másodlagos dolognak tartja, és nem leli benne akkora örömét, hajlamos partneréről és annak vágyairól is megfeledkezni. Olyan férfit szeretne, aki nem "zaklatja" folyton a szexszel.

Kedvenc pozíciója: semelyiket nem érzi igazán magáénak.

Amit soha nem fog megtenni: már az előszobában lerángatni a férfiról a ruhát.

Titkos vágya: hogy ne kelljen túl sokat szeretkeznie.

Szív alakú arc

Érzéki személyiség. A szexet és a szerelmet csak együtt tudja elképzelni. Romantikus alkat. Szívesen hangsúlyozza női oldalát. Az eszményi este számára romantikus vacsorából, pezsgőből, virágokből és illatos fürdőből áll. Szívesen játszik szerepet, és szívesen csábít. Ő lesz az, aki házi sztriptízzel kedveskedik választottjának. Hálószobája a bujaság szigete.

Kedvenc pozíciója: kanál. Így közel érzi magához a férfit.

Amit soha nem fog megtenni: nem megy swinger klubba. Számára a szex túl intim ehhez, amit csak a szerelmével oszt meg.

Titkos vágya: egy romantikus nyaralás, amit ágyban tölthet.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük