Az 59 éves Monica Bellucci minden tekintetet magára vonz: maga a nőiesség a színésznő

Mindig lélegzetelállító az olasz színésznő, Monica Bellucci.

monica-bellucci-stilusa
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Monica Bellucci, az olasz filmcsillag valóságos stílusikon és szexszimbólum, akinek szépségéért nemcsak hazájában, de világszerte tömegek rajonganak. A színésznő 59 évesen is irigylésre méltó formában van, minden szempár rászegeződik a vörös szőnyeges eseményeken.

Az 1964-es születésű umbriai színésznő olyan filmekben játszott, mint a Maléna, a Visszafordíthatatlan, a Mátrix - Újratöltve, de ő alakította A passió Mária Magdolnáját is. Két gyermek édesanyja. A színésznő sikkes, nőies, sosem tud mellényúlni, ha a csinos megjelenésről van szó.

Monica Bellucci stílusa

Monica Bellucci magabiztos kisugárzása lenyűgözi a rajongóit, a stílusa mindig kifogástalan, akár az örök klasszikus fekete ruhát ölti magára, akár testhez simuló szettet húz, netán vadító vörösben jelenik meg a kamerák előtt. Mutatjuk a leginspirálóbb szettjeit.

(Képek: Getty Images Hungary.)

A francia nők tudják, mitől lesznek igazán dögösek: a 70 éves Isabelle Huppert stílusos szettjein csak ámulunk

A 70 éves francia színésznő mindig ragyog, Isabelle Huppert a bőrszoknyától és a testhez simuló daraboktól sem riad vissza.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük