A 63 éves Emma Thompson bátran vállalja ősz tincseit és ráncait: nemet mondott a plasztikára

Emma Thompson stílusa mindig nőies és csinos a vörös szőnyeges eseményeken.

Emma Thompson stílusa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Emma Thompson, a kétszeres Oscar- és Golden Globe-díjas brit színésznő nem fél megélni az évek múlását, ősz hajjal jelenik meg a vörös szőnyegen, és a plasztikai beavatkozásokra is nemet mondott.

Emma Thompson olyan filmekben játszott, mint a Minden jót, Leo Grande, az Igazából szerelem, az Értelem és érzelem, a Nanny McPhee és a nagy bumm vagy a Harry Potter-filmek. A brit színésznő nem csupán a filmvásznon tündököl, tevékenysége aktivistaként is jelentős, többek között a Greenpeace és a British Refugee Council (Menekültügyi Tanács) munkájában is részt vesz. Férjével egy ruandai népirtás során elárvult fiút is örökbe fogadtak. Számos környezetvédelmi célú tüntetésen is feltűnik, véleményének nem fél hangot adni.

Emma Thompson stílusa

A 63 éves színésznő megjelenése mindig kifogástalan, különleges szetteket választ az eseményekre, a legtöbbször nadrágot visel. Ősz tincsekkel is igazi stílusikon, csak úgy süt róla a magabiztosság, mesésen fest az elegáns kreációkban és a lazább ruhadarabokban is, bátran húz színes blézert vagy feltűnőbb lábbelit, egyszerűen nem tud mellényúlni. Mutatjuk a legjobb szettjeit.

(Borító- és ajánlókép: Getty Images / picture alliance.)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük