Ilyen ugyanaz a szett egy vékony és egy molett nőn: a barátnők megmutatták, a stílus nem alak és súly kérdése
Denise Mercedes és Maria Castellanos képei tarolnak az Instán. Egymás mellett, ugyanabban a ruhában pózolva mutatják meg: a stílus nem alak kérdése.

molett vekony no cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az influencer és modell, Denise Mercedes már több mint 1,4 millió követőt szerzett az Instán azoknak a fotóknak köszönhetően, amelyeket barátnőjével együtt készítenek. A két lány teljesen különböző testalkattal rendelkezik, Denise vékonyabb, Maria Castellanos pedig molettebb, de imádnak hasonló ruhákat hordani.

Fotókon és videókban mutatják be, hogy festenek rajtuk ugyanazok a darabok, és azt akarják bebizonyítani, hogy a stílus nem alak vagy súly kérdése.

Ugyanaz a szett vékony és molett nőn

Denise elárulta, az egész projekt úgy indult, hogy egyforma fürdőruhába bújtak, és az erről készült képet posztolták a netre. A felvételnek akkora sikere lett, hogy egyre több szettben pózoltak együtt. Hozzátette, barátnője és a rengeteg pozitív visszajelzés nagy önbizalomlöketet adott neki, és azt szeretnék, hogy mások is bátrabbá, magabiztosabbá váljanak fotóik láttán. A stílus, a divat és a csinos megjelenés ugyanis nem alak függvénye.

Képek: Bored Panda, Instagram/mariacastellanos_ri, Instagram/denisemmercedes.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük