Ilyen ugyanaz a szett egy vékony és egy molett nőn: a barátnők megmutatták, a stílus nem alak és súly kérdése
Denise Mercedes és Maria Castellanos képei tarolnak az Instán. Egymás mellett, ugyanabban a ruhában pózolva mutatják meg: a stílus nem alak kérdése.

molett vekony no cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az influencer és modell, Denise Mercedes már több mint 1,4 millió követőt szerzett az Instán azoknak a fotóknak köszönhetően, amelyeket barátnőjével együtt készítenek. A két lány teljesen különböző testalkattal rendelkezik, Denise vékonyabb, Maria Castellanos pedig molettebb, de imádnak hasonló ruhákat hordani.

Fotókon és videókban mutatják be, hogy festenek rajtuk ugyanazok a darabok, és azt akarják bebizonyítani, hogy a stílus nem alak vagy súly kérdése.

Ugyanaz a szett vékony és molett nőn

Denise elárulta, az egész projekt úgy indult, hogy egyforma fürdőruhába bújtak, és az erről készült képet posztolták a netre. A felvételnek akkora sikere lett, hogy egyre több szettben pózoltak együtt. Hozzátette, barátnője és a rengeteg pozitív visszajelzés nagy önbizalomlöketet adott neki, és azt szeretnék, hogy mások is bátrabbá, magabiztosabbá váljanak fotóik láttán. A stílus, a divat és a csinos megjelenés ugyanis nem alak függvénye.

Képek: Bored Panda, Instagram/mariacastellanos_ri, Instagram/denisemmercedes.

Ezt is szeretjük