Hogy néz ki ugyanaz a bikini egy vékony és egy molett nőn? A két barátnő megmutatta, a nőiesség nem súly kérdése

Maria és Denis testpozitív posztjaiért az egész Instagram rajong. Saját testükön mutatják meg, hogy a nőiesség nem súly kérdése.

Molett és vékony nő egyforma bikiniben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Sóbors
Top olvasott cikkek

A két barátnő, Maria Castellanos és Denise Mercedes már régóta igyekszik önbizalmat adni a nőknek, méghozzá úgy, hogy megmutatják, hogy festenek ugyanazok a ruhák két teljesen különböző testalkaton.

Denise kerekded idomokkal rendelkezik, és XL-es a mérete, míg Maria a vékonyabb hölgyek táborát erősíti, de képeikkel bebizonyítják, hogy a stílus és a nőiesség egyáltalán nem súly vagy alak kérdése.

Ugyanaz a bikini vékony és molett nőn

Posztjaikkal azt szeretnék elérni, hogy a nők ne mások véleménye és a téves, káros társadalmi elvárások szerint öltözködjenek, és ne mondjanak le csak azért az általuk kedvelt vagy divatos ruhákról, mert félnek attól, hogy nem illik hozzájuk a súlyuk, az alakjuk miatt. A testpozitív páros hatalmas népszerűségre tett szert az Instagramon, és többek közt azt is megmutatták, hogy a bikini is minden hölgynek jól áll.

Nem csupán fürdőruhában, hanem számos divatos kreációban is pózoltak már egymás mellett. A következő rövid videón például sikkes egészruhákat viselnek, melyek mindkettejükön remekül festenek.

Az olyan ultraszexi összeállításokat sem hagyták ki a sorból, mint a csipkés body. Ezt farmerral, majd elegáns nadrággal és blézerrel párosították. A lányok visszafogottabb és merészebb ruhákban is magabiztosak.

Megmutatják, hogy a dögös, lábvillantó szettek sem csupán egy alkaton festenek jól, és mindenki bátran viselheti őket, ha jól érzi magát bennük.

Denise-t 1,5 millióan követik az Instagramon, Mariát pedig több mint félmillióan. Ma már mindketten híres influenszernek számítanak, és ők a #stylenotsize hashtag létrehozói. Az ezzel jelölt posztok mind-mind azt hangsúlyozzák: a stílus számít, nem a méret.

Ugyanaz a ruha egy XL-es és egy XS-es nőn

Nemcsak Denise és Maria indított ilyen projektet, hanem egy orosz stylist és barátnője is hasonló módon mutatta meg, mennyire nem számít a méret, ha divatról van szó. A hölgyek egymás mellett pózolva hívják fel erre a figyelmet, képeikkel pedig gyorsan elnyerték a netezők elismerését. 

Hogy fest ugyanaz a ruha egy XL-es és egy XS-es méretű nőn? Képeken mutatják be a barátnők

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük