Molett alkaton ezek a farmerok mutatnak igazán: a tél legdivatosabb darabjai árakkal, lelőhelyekkel

Körképünkben összegyűjtöttük azokat a nagyobb méretekben is kapható farmerokat, melyek gyönyörűen festenek a telt idomokon.

molett farmer

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Ma már rengeteg különböző farmerfazon elérhető a kínálatban, így szerencsére mindenki könnyedén rálelhet köztük az alakjához leginkább illőre.

Számos olyan darabot is találhatsz az üzletekben és a webshopokban, melyeket kifejezetten a dús idomokra terveztek, és nagyobb méretekben is kaphatóak. Ezek közül gyűjtöttük össze azokat, amelyek nemcsak hogy remekül mutatnak a kerekded formákon, de nagyon divatosak is a szezonban.

Divatos téli farmerok moletteknek

A húzott derekú, kötős vagy paperbag nadrágok gyönyörűen karcsúsítják a derekat, de a trapéznadrágok is szépen formálják az alsótestet. Persze, a hagyományos skinny farmerok is tovább hódítanak ugyanúgy, ahogy a girlfriend, a boyfriend és az anyukaszabások. Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk a legsikkesebb téli farmerokat moletteknek.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Borítókép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük