Egykor csontsoványra éheztette magát, ma büszkén mutatja meg telt alakját: Taylor pluszkilókkal boldogabb, mint valaha

Kilencéves korában diétázott először, és sokáig étkezési zavarokkal küzdött Taylor Bosman, aki ma már újra egészséges, és imádja szexi, telt idomait.

taylor cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Taylor Bosman kilencéves korában kezdett menstruálni, így a teste is hamarabb változásnak indult, mint osztálytársaié. Felszedett néhány kilót, ami miatt folyton rosszul érezte magát, ezért hamarosan diétázni kezdett. 12 éves korában az iskolában fő téma lett a lányok közt a testsúly, ennek hatására pedig folyamatosan csak az alakján aggódott.

Kilencéves korától szinte állandóan fogyókúrázott, és elárulta, minél vékonyabb lett, annál nagyobb figyelmet kapott a környezetétől. Hamarosan ezért úgy döntött, szinte teljesen leáll az evéssel a látványosabb eredmény érdekében: csontsoványra éheztette magát, és bulimiás lett. Volt, hogy naponta hat kis perecen, valamint egy fél almán élt, és csak péntekenként fogyasztott azt, amit szeretett volna.

Ma már büszke telt idomaira

Családja felfigyelt arra, hogy mennyire vékony lett, és próbálták evésre bírni, ám nem sok sikerrel. Körülbelül 47 kilós volt, amikor szerettei meggyőzték, hogy kérjen segítséget étkezési zavarai miatt. Szerencsére időben cselekedtek, és Taylor lassan újra enni kezdett, sőt fel is szedett néhány kilót. Egyre jobban érezte magát, egészségesebb és energikusabb lett, a bőre is kitisztult, és fejlődésnek indult az önbizalma. Ma már szereti, és büszkén mutatja meg akár fehérneműben vagy fürdőruhában is telt idomait, Instagramján pedig másokat is erre buzdít.

Képek: Instagram.com/taylorbosmann

Ezt is szeretjük