A molett blogger úgy mutatja meg a testét, ahogy kevesen - Ezeket a képeket mások nem töltenék fel az Instára

A molett blogger őszinte fotókon mutatja meg testét, és azt is, hogyan csalnak sokan a képeikkel, hogyan akarják vékonyabbnak, tökéletesebbnek láttatni magukat.

karina cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Karina Irby Instagram-profilja igazi felüdülés a sok retusált testű modell és influenszer képei közt. A molett bloggernek esze ágában sincs kiretusálnia idomait, sőt azt is megmutatja, hogy csalnak a felvételeken mások, és hogy tűnhet egy-egy jó póznak köszönhetően pár pillanat alatt vékonyabbnak valaki.

A bikinitervező egyáltalán nem olyan képeket tölt fel magáról, mint a legtöbben, és pont ezért imádják annyian: 1,2 millió követője nem győzi dicsérni őszinteségét, inspiráló hozzáállását és magabiztosságát.

A molett blogger őszinte képei

Karina el szeretné oszlatni a női testtel szembeni irreális elvárásokat, és azt akarja, hogy mindenkiben tudatosuljon: a striák és a narancsbőr is teljesen természetes jelenség. Büszkén pózol fürdőruhában, közeli felvételeken mutatja meg fenekét vagy hasát, és előtte-utána fotókon leplezi le az Insta-modellek trükkjeit is. Kevesen töltenek fel magukról ilyen felvételeket.

Képek: Instagram/karinairby.

Ezt is szeretjük