Milyen a popsid?
Ebben a bugyiban lehet tökéletes
Ha nem vagy megelégedve a fenekeddel, akkor válassz olyan bugyit, mellyel kihangsúlyozhatod az előnyeit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy jó fehérnemű, bár a nap nagy részében láthatatlan, önbizalmat ad, mert viselője tisztában van vele, hogy tetőtől talpig a legjobb kelmékbe burkolta magát.

Ha pedig főszerepet kapnak a falatnyi anyagok, akkor különösen fontos, hogy jól érezd magad bennük, és a legjobb formádat mutasd.

Elsőre nem tűnhet fontosnak, hogy milyen bugyiba is rejted magad, de ha a tükör előtt megnézed magad több fazonban, akkor láthatod, hogy bizony nem mindegyikben mutatja előnyös oldalát a hátsód.

Egy szép bugyi abban is segíthet, hogy elfogadd az általad nem éppen kedvenc testrészt.

Azt, hogy melyik fazon áll jól neked, nemcsak a feneked formája és mérete határozza meg, hanem a csípőd és a combod is. Összeválogattuk neked az optikai tuningos bugyikat, melyekről szívesebben húzod majd le a ruhát.

Kerek popsira

Valószínűleg eltérő a vélemény a nők és a férfiak között az ideális fenékméretet illetően, és az erősebbik nem boldogan markolászná az általad már soknak tartott hátsó felet.

Ha mégsem hiszel a férfiaknak, és inkább elrejtenéd, amid van, akkor válaszd a francia bugyit.

Ez a rafinált darab el is rejt, meg nem is, főleg akkor, ha csipkéset vagy átlátszót választasz. Bár a finom tüllanyag erősíthet a formákon, szexisége miatt mégsem érdemes lemondani róla.

A fenékre simuló kisnadrág titka, hogy a fenék akkorának látszik, amennyi kilóg a bugyiból. A fekete slankító hatása itt is érvényesül, a nagy mintáktól viszont óvakodj, nem biztos, hogy a rózsával telehintett bugyi áll a legjobban.

Fiús csípőre

Ha a fenekeddel meg vagy elégedve, de úgy érzed, hogy a csípődön van javítanivaló, mert kissé fiús az alakod, akkor válaszd a klasszikus bugyifazont, ami a tévhitekkel ellentétben egyáltalán nem nélkülözi az érzékiséget. Mivel a csípőnél széles fazonról van szó, hangsúlyosabbá teszi ezt a területet, és arányosabbnak mutatja a testet.

Természetesen jó, ha nem pamutból választasz ilyen bugyit, az egyszerű fazont kompenzálandó legyen csipke vagy puha tüll, de nagyon huncut, ha elöl selyem fedi a bőrt, a popsid viszont átsejlik az anyagon.

A színekkel is erősítheted a csípődet, ha a bugyirész és a vízszintesen körbefutó rész eltérő színű, és az utóbbi a világosabb.

Lapos fenékre

Sok nőnek nem a méret nagyságából adódnak problémái, hanem abból, hogy formáik nem éppen nőiesek. Ha te is abba a típusba tartozol, aki hátul nem tölti ki a farmert, akkor válaszd a francia bugyi és a tanga ötvözetét, mely szép kerekké teszi a feneket. Ha a tangát részesíted előnyben, akkor is olyat válassz, ami nyomokban tartalmaz némi anyagot, ellenkező esetben felhívod a figyelmet a kicsi popsira.

Az áttetsző hátsójú klasszikus bugyi is jó ötlet, mivel a finom hálós anyag optikailag nagít a fenéken.

Bármilyen problémáról is van szó, vedd figyelembe, hogy bár a férfi örül a falatnyi csipkecsodáknak, mégiscsak az érdekli, amit benne talál, és ha már téged választott, valószínűleg meg van elégedve a formáiddal.

Ezt is szeretjük