A gyönyörű Michelle Pfeiffer 62 évesen is hihetetlenül stílusos: nőies szettjeivel mindenkit elkápráztat
Michelle Pfeiffer igazi természetes szépség, aki nőies stílusával lenyűgözi az embereket. Legcsinosabb szettjeit gyűjtöttük össze.

michelle pfeiffer cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michelle Pfeiffert a ’80-as években ismerte meg a világ a Grease második részében. Bár a film nem aratott túl nagy sikert, a szőke szépségre mégis mindenki felfigyelt, és ezután több meghallgatásra is behívták. 

Ma, 62 évesen fényes karriert tudhat maga mögött: rengeteg moziban szerepelt, illetve Golden Globe-, valamint BAFTA-díjjal is büszkélkedhet. A színésznő tehetsége mellett külsejével is leveszi az embereket a lábáról: még mindig igazi stílusikon, akiből csak úgy sugárzik a nőiesség.

Michelle Pfeiffer 62 évesen ennyire stílusos

Michelle Pfeiffer hatvan felett is természetes szépség, nem kebelezte be a hollywoodi plasztikaőrület, és nem próbálja rejtegetni ráncait. Ennek ellenére legalább tíz évet letagadhatna korából. A gyönyörű színésznő ráadásul mindig csinos, divatos ruhákban jelenik meg az eseményeken, melyek tökéletesen festenek karcsú alakján. Összegyűjtöttük legcsodásabb szettjeit az elmúlt időszakból.

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük