Hogy lehet ennyire ellenállhatatlanul nőies a 81 éves Jane Fonda? Stílusosabb, mint valaha

A színésznő az évek múlásával egyre csak sikkesebb lesz. Öltözködésével még a nála fiatalabbakat is lepipálja.

jane fonda cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak olyan hírességek, akiken szinte nem fog az idő, és akik bebizonyítják, hogy akár hetven, nyolcvan felett is lehet valaki divatos és nőies. Közéjük tartozik a gyönyörű Jane Fonda is: most, 81 évesen is mindenkit elvarázsol kisugárzásával, energiájával és elképesztő stílusérzékével.

Modellként kezdte a karrierjét, szerepelt például a Vogue-ban, a színészkedésbe csak ezután, az 1950-es évek végén vágott bele. Hamarosan azonban az egész világ megismerte a filmjeinek köszönhetően. Hihetetlenül tehetséges volt már akkoriban is, ráadásul a forgatások mellett egy idő után fontos társadalmi ügyekért is kiállt. Gyorsan igazi szexszimbólummá vált, rajongtak érte a férfiak. Többek között Oscar-díjat és Golden Globe-díjat is nyert, a mai napig szerepel mozikban, és valódi stílusikonnak számít.

Jane Fonda 81 évesen is ennyire stílusos

Bevallotta, korábban félt az öregedéstől, ám rájött, hogy ezt a harcot úgysem nyerheti meg senki, ezért elhatározta, hogy igyekszik a lehető legméltóságteljesebben viselni az évek múlását. Miután ezt eldöntötte magában, sokkal felszabadultabb lett, bár azt elismerte, hogy a plasztikáról nem tudott teljesen lemondani. Mindent megtesz, hogy jól érezze magát a bőrében, és állítja, most, nyolcvan felett boldogabb, mint valaha. Ez pedig külsején is látszik: sugárzik belőle a magabiztosság, a nőiesség, amire sikkes szettjeivel még inkább ráerősít. Öltözködéséből bőven van mit tanulni.

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük