Nézd meg már most a 2018-as trendeket - Indul a Mercedes-Benz Fashion Week
Ha szereted a trendeket és az elegáns divatbemutatókat, akkor itt a helyed.

mercedes benz fashion week hungary 2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Odavagy a divatért? Érdekel, hogy mik lesznek a legtrendibb színek, minták és fazonok tavasszal? Szereted az exkluzív, elegáns eseményeket? Akkor a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe programjait biztosan imádod majd.

Október 13-15 között ugyanis újra megrendezik a divathetet Budapesten a Design terminál szervezésében.

Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe

A közép-európai régió tehetséges tervezői idén az Iparművészeti Múzeum szecessziós épületében mutatják be legújabb tavasz-nyári kollekcióikat. A program a Gombold újra! Közép-Európa pályázat nagyszabású döntőjével zárul, ahol a régió feltörekvő tehetségei mutatkoznak be a nemzetközi zsűri és a közönség előtt.

Szombaton többek között megnézheted a Nora Sarman, az Elysian, a Celeni, a Nanushka, a konsanszky bemutatóit, de Szegedi Kata ruháit is megcsodálhatod. Vasárnap pedig a madridi és a közép-európai tervezők kreációi mellett a CAKÓ, a NUBU és a Zsigmond Dora Menswear kreációira is vethetsz néhány pillantást. Szintén az utolsó napon derül ki az is, hogy ki nyeri majd a Gombold újra! pályázatot.

Ha felkeltette az érdeklődésedet az izgalmas program, akkor látogass el az esemény Facebook-oldalára még több információért, jegyvásárlásért pedig kattints ide.

Ezt is szeretjük