Nőies és kényelmes őszi cipők 10 ezer forint alatt – Divatos darabok, amikben nem fog fájni a lábad
Ha be szeretnél szerezni egy új őszi cipőt, akkor ezek közül érdemes válogatnod.

oszi cipo
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lassan már végleg beköszönt a hűvösebb, esősebb idő, úgyhogy a szandálok és balerinák helyett nem árt elővenni a zárt cipőket, amik nem áznak be, és amik melegítik is egy kicsit a lábadat. Ha azonban a tavalyi tönkrement, vagy szeretnél beruházni egy újra, akkor itt az ideje vásárolni indulnod.

Persze, nem könnyű olyan őszi topánt választani, ami a már említett feltételeknek megfelel, ráadásul kényelmes, sőt a pénztárcádat is kíméli. Szerencsére viszont ki lehet fogni ilyen darabokat, ha a megfelelő helyen keresgéled.

Kényelmes őszi cipők, amik idén divatosak

Hogy egy kicsit egyszerűbb dolgod legyen, összegyűjtöttünk neked olyan cipőket, amik minden szempontból szuperek lesznek, és még divatosak is. A különböző trendek és fazonok közül pedig biztosan megtalálod a kedvencedet, mert idén ismét bőven lesz miből válogatnod: a bokacsizmák, valamint a sportcipők mellett a bakancsok és a kissé férfias, különleges dandy cipők is hódítanak majd. Az alábbi darabok mind-mind jó választásnak bizonyulnak ősszel, hiszen csinosak és a lábadat sem fogják feltörni.

Ezt is szeretjük