Megvannak a 2017-es ősz divatszínei: gyönyörű színek jönnek, bár a szürke még marad picit
Csak ámulunk, milyen gyönyörű árnyalatok futnak be az őszi-téli szezonra.

ősz-divatszínei-2017-shop-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hála a divattervezőknek, akik néha fél vagy egy évre előre kifutóra rakják a következő évszakok divatját, már most beszerezheted azokat a ruhákat és kiegészítőket, amelyek 2017 őszi-téli időszakában meghatározóak lesznek.

Mostanra már nemcsak azt lehet tudni, hogy melyik színek, de azt is, hogy melyik darabok, szabások lesznek a legdivatosabbak a következő hónapokban. Az biztos, hogy az őszi-téli divat kedvez majd azoknak, akik elegánsan szeretnek öltözködni, de azoknak is, akik szívesebben bújnak egy kényelmes melegítőbe. Mi pedig megmutatjuk, hol kaphatsz olyan kiegészítőket, amelyek színben biztos, hogy megállják a helyüket!

A vörös dinamikus árnyalatai

Talán nem olyan meglepő, hogy ősszel az őszi színek némelyike mindig tarol. Idén ez a vörös három csodás árnyalatával van így. Az egyik az igen dinamikus skarlátpiros, a másik az őszi juharfa megpirult leveleire emlékeztető narancsvörös, a harmadik pedig a friss, nőies grenadin. Igazi melegséget árasztó színekről van szó.

Az őszi divat két nagy irányvonala lesz a nadrágkosztüm-viselet és az egyetemista stílus. A kifutókon felvonultatott kosztümös kollekciókban rendkívül domináns a skarlátpiros és a grenadin, melyeket többnyire semleges színekkel kombináltak. Mindkettő magabiztos személyiséget sejtet maga mögött. A narancsvörös pedig melegséget és némi vidámságot hoz az őszi napokba.

voros-osz-divatszin-shop

A képen látható kiegészítők itt érhetőek el:

 1. Skarlátvörös-fekete-fehér textil nyaklánc
 2. Nőiesség szimbóluma ékszerszett karneol kristállyal
 3. Elegáns vörös kézitáska
 4. Narancsszínű Swarovski kristállyal díszített hattyú kitűző
 5. Grenadin színű zárt cipő
 6. Narancsvörös kis táska

Lila: a mély és a halovány

A lilának két árnyalata kap nagy szerepet idén ősszel: a mély, enyhén barnás portói és a halvány, alig lilás balettrózsaszín árnyalat. A portói lila is tulajdonképpen a vörös színcsaláddal áll rokonságban, de egy mély, igen kifinomult, lilás-barnás árnyalatról van szó. A balettrózsaszín árnyalat pedig az egészségesen kipirult, rózsás arcra emlékeztet. Tökéletes ez a szín a lábszárközépig érő, azaz midi redős szoknyákhoz, melyek ősszel is divatban maradnak. A portói pedig a már fent is említett egyetemista stílushoz tökéletesen passzol, de egy puha, meleg kardigánt is vehetsz ilyen színben, hiszen ősszel és télen is igen divatos darab lesz ez a kötött holmi!

lila-rozsaszin-oszi-divat-shop

A képen látható kiegészítők itt érhetőek el:

 1. Bordó fa fülbevaló aranyszínű karikával
 2. Pasztellszínű, virágos statement nyaklánc
 3. Lila pillangós szett Swarovski kristállyal
 4. Halványrózsaszín, lágy szövésű sál
 5. Portói lila sportcipő
 6. Balettrózsaszín bokacsizma

Vissza a természethez

A természet színei gyakran visszaköszönnek az újabb és újabb trendek színpalettájáról. 2017 őszén a khaki egyik világos árnyalata, az arany-olíva lesz népszerű, illetve az ugyancsak világos rumos vajszín, ami igazán meghitt, meleg árnyalat. A khaki olívazöldes tónusa pedig igazi, határozottságot sugalló szín, nem csoda, hogy annyian szeretik. Ha találsz, vegyél belőle egy magas derekú nadrágot, ami nagyon jó befektetés, mert még jövőre is biztosan divatban marad. A meleg árnyalatú vajszínből pedig keresd a kötött kardigánokat, hiszen mi másba lehet jobb becsomagolni magad a hűvös és stresszes napokon?

khaki-vajszin-divat-osz-shop

A képen látható kiegészítők itt érhetőek el:

 1. Olívazöld elegáns táska gyöngyökkel
 2. Rumos vajszínű karkötő rojttal
 3. Horgonyos khaki karkötő
 4. Bézs-barna őszi sál
 5. Világos khaki selyem bokacsizma
 6. Bézs árnyalatú bokacsizma

Kék és szürke, de semleges

A tengerészkék egy új árnyalatából lett az idei ősz egyik legszebb színe, a navy-peony, amit leginkább bazsarózsakékre tudnánk fordítani. Amolyan semleges tintaszínről van szó, semmiképp sem kirívó. Érdemes betárazni egy másik őszi divatszínből is, a semleges szürkéből. A kettőt akár kombinálhatod is, pazarul fog mutatni, de az őszi-téli divat nagy slágere lesz a flitter. Mivel az ilyen ruha épp elég ragyogást ad, érdemes semleges színeket választani belőle. És persze jöhetnek a test vonalát követő kosztümök is!

szurke-navy-szin-oszi-divat-shop

A képen látható kiegészítők itt érhetőek el:

 1. Szürke-fekete statement nyaklánc
 2. Ezüstszínű, láncrojtos fülbevaló kék háromszöggel
 3. Semleges szürke csizma csillogós zoknirésszel
 4. Sötétkék Swarovski kristállyal díszített ékszerszett
 5. Bazsarózsakék hegyes orrú cipő
Ezt is szeretjük