Mi lesz a divat jövőre? Mutatjuk, mit vegyél meg a nyári leárazásokon!
Dönts praktikusan az akcióözön alatt is, és ezeket vedd meg!

2018-divat-nyari-learazas-shop-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nehéz ellenállni, amikor a bevásárlóközpontban mindenhol az AKCIÓ felirattal találja szembe magát az ember. Fölösleges lenne azonban olyasmiket is megvenni, amit jövőre már úgysem hordana, mert egy szezon alatt kiment a divatból az a bizonyos istentelenül aranyos szőrös papucs. 

Nos, arra a bizonyos papucsra idén érdemes befizetni, mert jövőre is marad, de nem biztos, hogy az idén nagyon divatos, világoskék vászonblúzokra is le kell csapni. Összeszedtünk mindent, amit nyugodtan megvehetsz, mert biztos, hogy jövő nyáron is ultradivatos lesz!

A divattervezők már idén is a praktikus és kényelmes darabokat vették inkább alapul, jövőre is erre építenek. Nem is csoda, hiszen az életünk egyre inkább felgyorsul, és már a kosztümöt is sportcipővel hordjuk. És hála a világ divattervezőinek, ez a kombináció már nemcsak kényelmes, de jól is néz ki.

Kényelmes, fényes, színes

Éljenek a kényelmes lábbelik! Jövőre is tarolnak a törpesarkú cipők és a strandpapucsok, ráadásul nem is akármilyen kivitelezésben. 2018-ban jönnek az izgalmasnál izgalmasabb minták és maradnak a fémhatású divattermékek. Bátran vedd meg tehát ne csak a klasszikus fekete, de a színes és metálfényű lábbeliket is - legyen szó nyitott vagy akár zárt papucsról. Persze színből sem mindegy, hogy milyen: jövőre a kék, a rózsaszín, a zöld és a piros árnyalatai dominálnak majd.

Ha találsz akciósan, ezeket vedd meg leárazáskor: szőrös papucsok, fémhatású cipők, magas derekú, megkötős nadrágfazon, geometrikus mintájú ruhák és kiegészítők, aszimmetrikus ruhadarabok, ékszerek és táskák.

A képen látható termékek illusztrációként szolgálnak, nem biztos, hogy leárazzák őket! A linkekre kattintva ellenőrizheted.

 1. Púderkék női táska
 2. Aszimmetrikus, ezüstszínű strasszos fülbevaló
 3. Aszimmetrikus, aranyszínű fülbevaló bojttal
 4. Ezüstszínű nyitott papucs
 5. Metálfényű, tengerkék szandál
 6. Párducmintás, szőrös papucs
 7. Magas derekú megkötős nadrág
 8. Aszimmetrikusan csíkozott strandpapucs

Tartósan trendi színek

2018 nyarán domináns lesz a piros és a sárga. Igen energikus színek jellemzik majd a divatot: pasztellszínekből a magasabb tónusok, míg az alapjáraton sötét színek - fekete, szürke, barna - halvány árnyalatai kerülnek előtérbe. Nagy hangsúlyt kap majd a lényeg kiemelése, amit ruhákon, táskákon, cipőkön fekete vonalvezetéssel kell elképzelni. Jöhet szinte bármilyen ruhadarab és kiegészítő, aminek mintázata éles vonalakkal határolt. Emellett a jövő nyáron is számítani lehet majd a fémhatású kiegészítőkre. Az ezüst- és aranyszínű ékszerek, az ékszertetoválás és a metálfényű körmök jöhetnek kiegészítőként!

színek-2018-divat-shop

A képen látható termékek illusztrációként szolgálnak, nem biztos, hogy leárazzák őket! A linkekre kattintva ellenőrizheted.

 1. Szürke-fekete kézitáska
 2. Leskelődő macskás nyaklánc
 3. Narancssárga fonott fejpánt
 4. Barackszínű bikinifelső
 5. Mély türkizzöld kézitáska
 6. Púderkék sportcipő
 7. Bordó fülbevaló
 8. Púderrózsaszín, betétes körömcipő
 9. Füstszürke statement nyaklánc
 10.  Korallszínű szandál

Nagy nyári árzuhanás a FeminaShopban!

Most olyan kiegészítőket szerezhetsz be nálunk a nyári leértékelés során, amelyek biztos, hogy jövőre is divatban maradnak!

Nézd meg a praktikus és divatos ékszertetoválásokat, keresd a minőségi Havaianas strandpapucsokat és az örök érvényű choker nyakpántokat!

Promóció

Vissza a kolóniákra!

2018 egyik trendje - a limitált színpaletta mellett - az építészeti formák beolvasztása a divatba. A tiszta, egyszerű szabású sziluetteket egy merőben eltérő, idegen anyag beépítése teszi egyedivé. Jöhetnek a természetes anyagok, a rusztikus szabások, a kézműves darabok. És igen, ide sorolható a farmerek ezerfélesége is. 2018-ban az sem lesz furcsa, ha egy-egy szett a földművességre emlékeztet, hiszen sok ruha és kiegészítő utal vissza majd a kétkezi munkára. Ami 2017-ben épp csak bekopogtatott az ajtón, az jövő nyáron fog igazán hódítani: a dekonstruált, aszimmetrikus szabás erős irányvonal marad. 

Ha találsz akciósan, ezeket vedd meg a leárazáskor: farmeranyagú és hosszanti csíkozású ruhák minden mennyiségben, lágy fodrok és csipkebetétes ruhák, aszimmetrikus aljú ingek és szoknyák, egyenes szabású boyfriend zakó, felvágott viharkabátok, magas derekú nadrág egyenes vagy szélesedő szárral, vastag sarkú, hegyes orrú cipő.

A képen látható termékek illusztrációként szolgálnak, nem biztos, hogy leárazzák őket! A linkekre kattintva ellenőrizheted.

 1. Szafarimintás divatszemüveg
 2. Natúr szalmakalap barna bőrszalaggal
 3. Leopárdmintás nyári kendő, strandkendő
 4. Bézs pompomos choker
 5. Fehér, ujjatlan nyári ing
 6. Magas derekú sort
 7. Aszimmetrikus, fekete szoknya
 8. Hímzett farmersort
 9. Virág- és szalmamintás strandpapucs

A cikk az ajánló után folytatódik

Hangsúly az egyediségen

2018 tavasz-nyári kollekciói nagy jelentőséget tulajdonítanak az egyéniség kifejezésének. A divatra mint művészetre tekintenek, a ruhák, ékszerek, kiegészítők igazi mesterművek. Trendi lesz a tüll és a fodrok, a hímzés, a sűrű virágminta és az absztrakt darabok. Nyugodtan teret engedhetsz a fantáziádnak, nagyon szokatlan párosításokat is bevethetsz, ha úgy érzed, az képvisel téged. A különböző anyagokat, ruhákat egymásra rétegezni jövő nyáron is ér! Jöhetnek a vibráló színek, főleg a piros és a sárga árnyalatai, némi sötétkékkel.

Ha találsz akciósan, ezeket vedd meg a leárazáskor: aszimmetrikus szoknya, széles szárú nadrág, lábszárközépig érő kombinéruha, törpesarkú papucsok, bokapántos, fekete körömcipő, choker sál, kézműves, bohém vagy aszimmetrikus fülbevalók és nyakláncok.

2018-divat-egyeniseg-bohem-shop

A képen látható termékek illusztrációként szolgálnak, nem biztos, hogy leárazzák őket! A linkekre kattintva ellenőrizheted.

 1. Piros virággal hímzett kézitáska
 2. Szürke pompomos, bohém nyakpánt
 3. Sárga kézműves porcelán fülbevaló
 4. Sűrű virágokkal hímzett csatos táska
 5. Aszimmetrikus selyemruha lágy fodorral
 6. Piros-narancs bohém nyaklánc
 7. Rozsdavörös törpesarkú szandál
 8. Kézműves porcelánkarkötő leheletnyi sárgával

Ezt is szeretjük