Pánt nélküli melltartó fél perc alatt - Nagyon egyszerűen elkészíthető

Otthon is könnyen készíthetsz magadnak egy ilyen darabot, ami nem fog csúszkálni, pedig még olló sem kell hozzá.

pant nelkuli melltarto

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A pánt nélküli felsők még mindig nagyon kedvelt és divatos ruhadaraboknak számítanak a kellemes időben, bár rendesen feladják a leckét, ha az ember melltartót akar választani hozzájuk. A nívósabb fehérneműüzletekben hatalmas választékot találhatsz speciális formájú és pántú melltartókból, ezek viszont nem kímélik a pénztárcát.

Bár néha érdemes egy praktikusabb fazonra beruházni, akkor sem kell elkeseredni, ha most nem szeretnél egy új fehérneműt vásárolni, vagy egyszerűen egy gyors megoldásra van szükség, mégis inkább kihagynád a bőrödbe hasító szilikonpántot.

Készítsd el magad!

A pánt nélküli melltartó otthoni elkészítése nem egy nagy ördöngösség. Csak egy régi, jól bevált, pántos darab szükséges hozzá, és egyetlen csavargatós trükk, amit alkalmazva néhány mozdulattal eltüntetheted a zavaró pántokat. Még szét sem kell vagdosnod, így a kedvenc darabodat is választhatod erre a célra, és tökéletes módszer arra az esetre, ha tartasz a melltartó csúszkálásától is.

Tartós megoldás néhány öltéssel

Természetesen hosszabb távú megoldás is létezik, ehhez pedig csak egy gumiszalagra lesz szükséged. Vágd le a melltartó két pántját és a két oldalsó részét is, egészen a merevítő vonaláig, majd néhány öltéssel erősíts mindkét széléhez két vékony, tetszőleges színű gumiszalagot. Ez a megoldás ráadásul tökéletes a háton mélyen kivágott pólókhoz is.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük