Pánt nélküli melltartó fél perc alatt - Nagyon egyszerűen elkészíthető
Otthon is könnyen készíthetsz magadnak egy ilyen darabot, ami nem fog csúszkálni, pedig még olló sem kell hozzá.

pant nelkuli melltarto
beauty and style
Top olvasott cikkek

A pánt nélküli felsők még mindig nagyon kedvelt és divatos ruhadaraboknak számítanak a kellemes időben, bár rendesen feladják a leckét, ha az ember melltartót akar választani hozzájuk. A nívósabb fehérneműüzletekben hatalmas választékot találhatsz speciális formájú és pántú melltartókból, ezek viszont nem kímélik a pénztárcát.

Bár néha érdemes egy praktikusabb fazonra beruházni, akkor sem kell elkeseredni, ha most nem szeretnél egy új fehérneműt vásárolni, vagy egyszerűen egy gyors megoldásra van szükség, mégis inkább kihagynád a bőrödbe hasító szilikonpántot.

Készítsd el magad!

A pánt nélküli melltartó otthoni elkészítése nem egy nagy ördöngösség. Csak egy régi, jól bevált, pántos darab szükséges hozzá, és egyetlen csavargatós trükk, amit alkalmazva néhány mozdulattal eltüntetheted a zavaró pántokat. Még szét sem kell vagdosnod, így a kedvenc darabodat is választhatod erre a célra, és tökéletes módszer arra az esetre, ha tartasz a melltartó csúszkálásától is.

Tartós megoldás néhány öltéssel

Természetesen hosszabb távú megoldás is létezik, ehhez pedig csak egy gumiszalagra lesz szükséged. Vágd le a melltartó két pántját és a két oldalsó részét is, egészen a merevítő vonaláig, majd néhány öltéssel erősíts mindkét széléhez két vékony, tetszőleges színű gumiszalagot. Ez a megoldás ráadásul tökéletes a háton mélyen kivágott pólókhoz is.

Ezt is szeretjük