Marilyn Monroe 10 ikonikus, lélegzetelállító ruhája: ezek voltak a kedvenc fazonjai
Marilyn Monroe kedvenc fazonjai, ruhái lélegzetelállítóan néztek ki.

marilyn monroe nyitó
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marilyn Monroe világhírű filmsztár, énekes az ’50-es ’60-as évek egyik legkeresettebb előadóművésze volt. Pályafutása 1946-ban kezdődött, ekkor vált modellé, majd kisebb filmes szereplések és egy nagyszabású reklámkampány során nemzetközileg is ismertté vált.

A Lee Strasberg Színészstúdiójában tanult, hogy komolyabb szerepeket szerezzen. Filmjei közé tartozik a Hogyan fogjunk milliomost?, a Hétévi vágyakozás, a Van, aki forrón szereti és a Kallódó emberek, melynek forgatókönyvírója férje, Arthur Miller volt.

Marilyn Monroe ruhái

Eleinte a „butácska szöszi” szerepeket kapta meg, főleg könnyed hangvételű komédiában játszott, de mellette tehetséges énekes és táncos volt. Norma Jeane Mortenson néven született 1926-ban, és tragikus körülmények között hunyt el 1962-ben, a hivatalos jelentések szerint altatótúladagolás következtében, bár még mindig rejtély övezi a körülményeket. Karaktere azonban nem veszett el a múlt homályába, és a divatvilág vissza-visszanyúl a régi, Marilyn Monroe miatt népszerűvé vált ruhadarabokhoz - az alább látható ikonikus ruhák lélegzetelállítóan néznek ki.

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük