Ők a világ legjobban kereső modelljei - Közel 16 milliárd forintnyi összeget keres az első helyezett

Elképesztően nagy összegeket keresnek a világ legjobban fizetett szupermodelljei. Képeken mutatjuk őket.

kendall gisele cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A modellek élete csupa csillogásnak tűnik a külső szemlélők számára, de az az igazság, hogy a manökeneknek egyáltalán nincs könnyű dolga. Reflektorfényben élik az életüket, és szigorúan edzenek, diétáznak, hogy megtartsák alakjukat, na és persze minden bemutatón a toppon kell lenniük.

Az is igaz viszont, hogy azt, aki bekerül a legjobbak közé, rendesen megfizetik, mert a divatszakmában hatalmas összegeket lehet keresni.

A világ legjobban kereső modelljei

A világ legnagyobb bevételével rendelkező modellek közt akad például, aki 40 millió dolláros összeget visz haza évente, de a top 10-es lista többi szereplője is elképesztő pénzeket keres. Képeken mutatjuk a leggazdagabb szupermodelleket.

Fedezd fel a Dove Önbizalom Programját

A magabiztosság formálható. Ismerd meg a Dove Önbizalom Programját és mondj nemet a közösségi média káros szépségápolási tanácsaira. Útmutatónk támogatja a szülőket abban, hogy segítsék gyermekeiknek kiszűrni a hírfolyamaikon megjelenő ártalmas tippeket. Hiszünk abban, hogy a magabiztosság elérésével a tinédzserek képesek maximálisan kibontakoztatni képességeiket a mindennapokban.

Promóció

Ezt is szeretjük