Olyan, mintha Photoshop lenne: a 205 centi magas nő lábai végtelen hosszúságúak
Rentsenkhorloo Bud ma már büszke gyönyörű, hosszú lábaira. Még magas sarkút is szívesen hord.

hosszu labu no cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mongol származású Rentsenkhorloo Bud szinte nem tud úgy sétálni az utcán, hogy ne keltené fel minden járókelő figyelmét. Nem is csoda, hiszen a fiatal hölgy a világ egyik legmagasabb, leghosszabb lábú nője.

Gyermekként nem volt könnyű beilleszkednie testalkatával, és sokáig nem volt elégedett külsejével. Mára viszont megszerette önmagát, és még tűsarkú cipőt is bátran visel.

205 centi magas a fiatal nő

A most 29 éves nő családtagjai is magasabbak az átlagnál, ő pedig már kicsiként kitűnt a többiek közül. Hosszú ideig önbizalomhiánnyal és bizonytalansággal küszködött magassága miatt, ám ahogy idősebb lett, lassan legyőzte a negatív érzéseket. Ma már büszkén mutatja meg magát Instagramján, nem bánja, ha fürkésző tekintetek céltáblájává válik az utcán, és szereti hangsúlyozni végtelennek ható, 134 centis lábait.

Bevallotta, a ruhavásárlás gyakran okoz gondot számára, mivel nehezen talál megfelelő méretű nadrágokat, de általában az ajtókat sem az ő méreteihez igazítják, így sokszor beveri a fejét. Szerencsére egyáltalán nem zavarják a hasonló problémák, és jól tudja, hogy különlegesen hosszú lábai csak még gyönyörűbbé teszik.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szívesen fotózkodik az emberekkel az utcán, akik szinte mindig megkérdezik tőle, modellkedik-e. Nemrég kezdett egy leggingsmárkával dolgozni, de csak mellékállásban áll modellt a termékekhez. 

A jelenleg Chicagóban élő hölgy rendszeresen posztol magáról fotókat Instagramjára, profilját pedig már majdnem 15 ezren követik. 

Sokszor visel testhezálló nadrágokat és magas sarkú cipőt, melyek még jobban kihangsúlyozzák formás, elképesztően hosszú lábait.

Rentsenkhorloo Bud mindig felkelti az emberek figyelmét az utcán, és külsejének köszönhetően talán több márka is megkeresi majd a jövőben modellfelkérésekkel.

A világ legvékonyabb derekú női

A fűzők ma már szerencsére nem részei a nők mindennapi életének, egyes körökben mégis nagyon népszerűek. Vannak, akik a veszélyekkel nem törődve töltik a nap 22-23 óráját a káros ruhadarabban: van, aki csak fürdéshez veszi le, és olyan is akad, akihez már annyira hozzánőtt, hogy aludni is míderben megy. A folyamatos fűzőviselés miatt a nőknek aránytalanul vékony lesz a dereka a szoros anyagoktól: mutatjuk a világ legkarcsúbb hölgyeit.

Ezt is szeretjük