Karcsúsít, és igazán nőies a magas derekú farmer, ha így hordod: 10 csinos szett, ami alacsony nőknek is remek választás

A magas derekú farmer kényelmes, csinos, és szépen formálja az alakot, ha a megfelelő darabokkal kombinálod.

Magas derekú farmer viselése
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Bár a tervezők és a márkák igyekeznek visszahozni a ’90-es évek csípőfarmerját a divatba, szerencsére úgy néz ki, egyelőre nem járnak sikerrel. 

Továbbra is a magas derekú nadrágfazon hódít, ami nemcsak praktikus, kényelmes és egészségügyi szempontokból is sokkal jobb, de még az alakot is szépen formálja.

Így viseld a magas derekú farmert

Ez a szabás képes optikailag karcsúsítani a derekat, nyújtani a testet, így mindenki számára szuper választás. Nem mindegy azonban, hogy viseled. Ha például túl bő vagy túl hosszú felsőkkel hordod, akkor nem éred majd el a kívánt hatást. Mutatunk néhány csinos, nőies ötletet, ami alacsony nőknek is nagyon jó választás: nem nyomják össze az alakot, hanem kiemelik azt, és magasabbnak láttatják viselőjüket.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük