10 ruhadarab, amire minden 30 feletti nőnek szüksége van - Érdemes jó minőségben beszerezni őket

Ezek a darabok sosem mennek ki a divatból, ráadásul nagyon sokféleképp viselheted őket. Hasznos tagjai lesznek a szekrényednek.

Ruhák harminc felett
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A divat nem kor kérdése, de annyi biztos, hogy az évek múlásával az ember öltözködése is folyamatosan változik. Harmincévesen a legtöbb nő már ismeri saját ízlését, tudja, milyen darabok állnak jól neki, és azt is, hogy milyenekben érzi jól magát.

Persze a stílus ezután is állandóan alakul, és szerencsére sokan a kísérletezgetéssel sem állnak le később sem, de az tény, hogy van néhány ruha, aminek a harmadik X után ott van a helye a szekrényedben.

Ruhák, amikre 30 felett mindenkinek szüksége van

A következő darabok több szempontból is praktikusak. Rendkívül sokféleképpen viselhetőek, egyszerűek, elegánsak, kényelmesek, és szinte minden alkalomra hordhatod őket, legyen szó egy irodai napról, egy tárgyalásról vagy egy rohangálós hétvégéről. Sosem mennek ki a divatból, ezért érdemes jó minőségben beszerezni őket: ha ugyanis évekig hordhatod a szettet, nemcsak a pénztárcádat, de a környezetedet is kíméled a felesleges újravásárlástól.

Ezt is szeretjük