Így hordd 9-féleképpen az egyszerű fehér inget: nőies, különleges ötleteket mutatunk
Sosem lesz unalmas a fehér ing, ha így viseled. Akár kilenc különböző módon is felveheted az alapdarabot.

feher ing cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Van néhány olyan ruhadarab, amely szinte minden nő szekrényében ott rejtőzik. Ezek közé tartozik a farmer, a blézer, a fehér póló vagy éppen a sokoldalú fehér ing. Utóbbi szinte minden alkalomhoz passzol attól függően, mivel hogyan viseled.

Egy szoknyával lehet elegáns, hivatalos, egy lezser nadrággal azonban a hétköznapi szettek tökéletes kiegészítője. Nemcsak azt variálhatod azonban, hogy milyen darabokkal párosítod, hanem azt is, hogy hogyan veszed fel.

Nőies, különleges ötletek a fehér ing viselésére

Mutatunk egy videót, amivel egészen új szintre emelheted a fehér ing viselését. Nem azt veszi sorra, hogy milyen ruhákkal kombinálhatod, hanem azt, hogy magából a felsőből hogyan hozhatod ki a legtöbbet egy kis kreativitással és néhány egyszerű mozdulattal, csomóval, igazítással. Mindegy, hogy csak mély V kivágású, vagy végig gombokkal ellátott ingről van szó, ugyanis a következő trükköket bármelyikkel megvalósíthatod. A szöveget sem kell értened, hiszen elég, ha követed azt, amit a vlogger csinál a felvételen.

Magasított derekú nadrághoz, szoknyához szexi választás, ha csomót kötsz az ing aljára, és engeded, hogy egy picit megvillantsa a hasadat, valamint a dekoltázsodat. Ha viszont inkább a válladat mutatnád, válaszd a második ötletet: húzd le a felkarod közepére, és igazgasd el, hogy igazán passzoljon. Még dögösebb lesz, ha úgy gombolod ki a válladra leengedett darabot, hogy szinte V dekoltázst kapj, és choker nyaklánccal dobod fel a megjelenésedet. Ha bevállalós vagy, gombold ki a hasad felső részéig, és köss egy masnit a nyakadra: ez a szett még egy buliba is tökéletes. De választhatsz hozzá vastag choker nyakláncot is.

A cikk az ajánló után folytatódik

És jöhetnek a különlegesebb változatok! Bújj bele fordítva az ingbe, a hátsó része legyen elöl, húzd le a vállaidra a nyakát, hátul pedig hagyd kigombolva, és csak az aljára köss egy csomót. Ha extra romantikus, nőies hatásra vágysz, ne bújj bele az ing ujjaiba, hanem csinálj belőlük csomót, masnit a mellkasodon. De akár úgy is viselheted, hogy csak az egyik vállát húzod le lezseren, mégis szexin.

A fenti ötleteket egyszerűen megvalósíthatod, mégis szinte új életet adnak az egyszerű, hagyományos alapdarabnak

Így viseld a fehér pólót nyáron

Ha unod már, hogy a szokásos módon egy sima nadrággal viseled a fehér pólót, akkor próbáld ki más, szokatlanabb, mégis extra trendi kombinációkban is. A következő képek szuper inspirációként szolgálhatnak, ha igazán csinos szettekben szeretnél tündökölni nyáron: mutatjuk, idén hogy lesz a legnőiesebb a fehér póló.

Ezt is szeretjük