Gyönyörű magyar modellek, akik meghódították a világot: nem csak Palvin Barbi lett ismert külföldön
Ezek a magyar lányok szépségükkel és kisugárzásukkal a nemzetközi divatvilágot is meghódították.

magyar-modellek-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár kívülállóként nem mindig tűnhet úgy, a divat világa sokszor nagyon kemény közeg, hiszen számos elvárásnak kell megfelelnie a benne élőknek. A modellek esetében ez különösen igaz, hiszen ők mutatják be az adott termékeket, így csak a legjobbak kapnak esélyt arra, hogy neves márkákkal, fotósokkal és tervezőkkel dolgozzanak.

Sok lány már kis korától arra vágyik, hogy bekerüljön ebbe a kemény, mégis rengeteg szépséggel teli világba, ahol a kecses alak és a szimmetrikus arc mellett a kisugárzás is legalább annyira fontos. Számos magyar modell van, aki jól vette az elé gördülő akadályokat, és ma már a divatvilág egyik megbecsült modelljeként áll a kifutóra vagy a kamerák elé.

A leghíresebb magyar modellek

Számos olyan magyar modell van, akik itthon kezdték építgetni a karrierjüket, majd szép fokozatosan lettek külföldön is elismertek, de vannak olyanok is, akik már a kezdetektől nemzetközi ügynökségekkel dolgoznak együtt, és talán Magyarországon emiatt ismerik kevesebben a nevüket. Egy azonban közös bennük: nagy utat tettek meg, ám megjelenésükkel, kitartásukkal és kisugárzásukkal bebizonyították az egész világnak, hogy valóban a magyar lányok az egyik legszebbek a földön.

(Borítóképek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük