Képeken a híres divatbemutatók sötét oldala, amiről kevesen beszélnek: sérülések, fáradtság a kulisszák mögött
A divat világa nem mindig olyan meseszerű, mint ahogy azt a magazinokból és filmekből látjuk.

modell-képek-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pénz, csillogás, stílus, elegancia, híres tervezők és sztárvendégek az első sorban - talán ezek az első szavak, amik az emberek eszébe jutnak, ha nagy divatbemutatóra gondolnak. Azt azonban sokan nem tudják, hogy ez gyakran csak a látszat, és a kulisszák mögött egészen más történik, mint ahogy azt mi elképzeljük.

A négy nagy divathét - vagyis a párizsi, New York-i, londoni és milánói - minden szezonban elhozza a legnagyobb tervezők új kollekcióit. Mivel a divatvilág szereplői folyamatosan figyelik az eseményeket, ezért hatalmas szervezést és alaposságot igényel ezen események lebonyolítása - ám néha mégis becsúszhatnak bakik.

Ilyen egy nagy divatbemutató a kulisszák mögött

Nemcsak a tervezők számára fontos ott lenni egy-egy ilyen eseményen, hanem a modellek többsége is kislány kora óta arról álmodozott, hogy ezeken a bemutatókon vonulhasson végig. A kifutóig azonban nem mindig sima az út, rengeteg szenvedés és kompromisszum kell ahhoz, hogy létrejöjjön a sikeres bemutató. A fájdalom és kínok azonban eltörpülnek az élmény mellett, amit a legnagyobb tervezők új ruháinak bemutatása ad.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük