Íme, a 2009-es őszi frizuratrend!

Óriás képgalériával

Ha szeretnéd feldobni egy kicsit a külsődet, akkor irány a fodrász! Találd meg a hozzád legjobban illő frizurát, és hódíts ősszel is!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogyan az öltözködés, úgy a frizuradivat is változik minden évszakban. A fodrászok külföldi utakat tesznek, hogy megtanulják a legújabb vágástechnikákat, formákat, hogy megismerjék a legmenőbb színeket. Válaszd ki, hogy melyik frizura tetszik a Schwarzkopf Essentials Looks kollekciójából, és irány a fodrász.

Vissza az időben

Divat lett a '40-es évek stílusa. Az üzleteket elöntötte a gyapjú és a tweed, a szürke továbbra is trendi, sőt, még Quentin Tarantino is a második világháborúba küldte színészeit.

Az elegancia korát felelevenítő trendirányzat ihletője a második világháború utáni európai nő. A frizura nagyon is rafinált, hiszen fürtös, göndör, mégsem szélfútta, és nem rendezetlen hatású.

Szoros tűdauerral, viktoriánus fürtökkel, pótrészekkel, romantikusan leomló csigákkal, szétzilált göndörséggel aszimmetriát kölcsönöz az arcnak.

A drámai hatást fokozhatja a lágy frufru, mely eltakarja a szemet. A színek élénkek és romantikusak: a vörös csak úgy izzik, a szőke mézes árnyalatot kapott, és a barna sem nevezhető unalmasnak meleg tónusaival.

Kinek áll jól?

Ha nem szeretsz sokat bíbelődni a hajaddal, akkor inkább ne válaszd, ha viszont dívaként tündökölnél a hétköznapokon is, ha jól állnak neked az extravagáns cuccok, és az élénk színektől sem ódzkodsz, akkor nyugodtan ülj be az időgépbe. Hangsúlyozd a retrohatást finom színekkel az öltözéken és vérvörös rúzzsal az ajkakon.

Vadóc lányoknak

Emlékszel még a Depeche Mode-ra, az akkori lányok komor, rövid frizurájára? A fiús fazon elmosta a nemek közötti különbséget, főleg, ha a minden nőiességet nélkülöző ruházatot is mellévesszük. A haj vágása többrétegű, mély és térbeli.

A vonalak egyszerű tisztasága mellett elnyújtott pótrészekkel, majdhogynem uszonyokkal, felállított frufruval és mohikánfrizurákkal is találkozni lehet. A színek nem éppen természetesek, inkább a kísérletező kedvnek kedveznek: kétárnyalatú szőkék, majdnem fehér árnyalatok és mesterséges vörösek - vagy ezeknek a keveréke.

Kinek áll jól?

Ha éppen rejtőzködő fázisban vagy, és nem vágysz csábításra, ha bevállalós vagy, és nem ijedsz meg egy kis borotválástól sem, akkor ajánljuk neked a nyolcvanas évek sötétebb felét. Azzal mindenképpen jó, ha tisztában vagy, hogy, bár nem fiús külsőt kölcsönöz, nagyon is feltűnő leszel ezekkel a frizurákkal.

A sötét oldal

A fétis egyre inkább előtérbe kerül, és már nem csak lopva megtekintett weblapokon találkozni vele, hanem a divatmagazinokban is. A haj jellemzően egyenes, de egyáltalán nem közelíti meg a jólfésülten pedáns kategóriát. Pontos hajvágás, borotvaéles kontúrok, hegyesen éles frufru adja meg az erőteljes hatást. Bár elsősorban sötét színek - főleg az ébenfekete - jellemzik, a szőkével kombinált tintafekete is felbukkanhat, ami ugyancsak feltűnő a kontrasztnak köszönhetően.

Luxus a nyolcvanas évekből

Ha a nyolcvanas éveknek inkább a buja és extravagáns felére vagy kíváncsi, akkor a válltömések mellé most megkaphatod Madonna rövid, szőke frizuráit is. Az irányzat a '80-as évek hedonista életstílusát és dekadenciáját testesíti meg.

A kicsapongó életvitel, a szatén koktélruhák, a válltömések, a flitteres partiruhák mind ennek a korszaknak a főszereplői.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

PromócióEz a trend magába foglalja a luxushatású hullámokat és fürtöket, de feltűnnek a rövid, fiús tincsek is. A színek szempontjából elsősorban a gazdag barnák jellemzőek, némi plusz árnyalattal, melyet egy-egy tincsen láthatsz. Természetesen megjelenik az igazi platinaszőke is, amiben semmilyen melírra utaló hatás nem fedezhető fel.

OLVASD EL EZT IS!

hajszarito lead
  • hajápolás
  • hajdúsítás

Dús sörényt akarsz?

Ezt is szeretjük