Ők Diana hercegnő gyönyörű iker unokahúgai: a 29 éves Amelia és Eliza Spencer sikeres modellek
Ők Diana hercegnő gyönyörű iker unokahúgai: a 29 éves Amelia és Eliza Spencer sikeres modellek

amelia eliza cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő iker unokahúgai a divatvilág nagy kedvencei. A 29 éves Lady Amelia és Lady Eliza Spencer nemcsak a vörös szőnyegen kápráztatják el az embereket, hanem a magazinok címlapján is.

Earl Spencer lányai gyermekkorukat Afrikában töltötték, és mindössze ötévesek voltak, amikor nagynénjük 1997-ben elhunyt. 

Diana hercegnő unokahúgai, Amelia és Eliza

Elárulták, kicsiként nem tudták, mennyit jelentett Diana az egész világnak, ők leginkább egy hihetetlenül szerető, kedves és gondoskodó nagynéniként ismerték, aki sokszor kereste őket. A rivaldafénytől távol nevelkedtek, mára azonban ők is ismertté váltak, ugyanis mindketten modellkednek.

Részt vettek Katalin és Vilmos esküvőjén, Lady Amelia azonban nem volt ott Meghan és Harry nagy napján. Először akkor adtak interjút, amikor a Tatler magazin címlapján szerepeltek együtt. A fotón csodás, kövekkel díszített ruhákat viseltek, de egy másik képen egyszerű, bő, fehér ingben is megmutatták magukat.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az ikrek között hihetetlenül szoros a kapcsolat, rengeteg közös fotót is posztolnak közösségi oldalukra. Mindketten körülbelül 31 ezer követővel rendelkeznek, és közösségi oldalukon ma már bepillantást engednek az életükbe. A velencei filmfesztiválon is együtt jelentek meg. Az egyik napon egy fekete és egy rózsaszín estélyit választottak, a másikon pedig lazább, halvány szettekben pózoltak a kamerák előtt.

Szerepeltek még többek közt a Hello! és az Elle magazinban is, illetve ruhamárkával is működtek már együtt. Rendszeresen mutatják olyan híres divattervezők kreációiban, mint Zuhair Murad, Isabel Marant vagy Alberta Ferretti. Lady Ameliát egyébként tavaly, 11 együtt töltött év után jegyezte el szerelme, Greg Mallett, akivel már az esküvőt tervezik.

Bár az ikrek sokáig nem mutatkoztak a nyilvánosság előtt, valószínűleg fényes modellkarrier vár még rájuk. 

Lady Kitty Spencer stílusa

Diana hercegnő másik unokahúga, Lady Kitty Spencer tehát igen sokoldalú személyiség, aki ráadásul öltözködésével is felhívja magára a figyelmet: a modern sikket ötvözi a nőies szabásokkal, mintákkal és az elegáns vonalakkal. Mutatjuk legcsinosabb szettjeit.

Ezt is szeretjük