8 kötelező ruhadarab, ha pici a cicid
Ne bánkódj, ha az égiek nem áldottak meg hatalmas lökhárítókkal. A kis mellek is lehetnek szexisek a megfelelő csomagolásban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kis mellek bizony sok fejfájást okoznak tulajdonosaiknak, pedig semmivel sem kevésbé nőies az, aki nem 90 D-s kosárban hordja a cicijeit, hanem például 70 B-sben.

 

Felesleges plasztikai sebészetről gondolkozni és mellnövelő kapszulákat szedni. A jól karbantartott, feszes mell teljesen mindegy, hogy mekkora, és a férfiak nagy százalékát is hidegen hagyja a méret.

Ha te mégis laposnak érzed magad, akkor néhány jól megválasztott ruhadarabbal és öltözködési trükkel egy-két kosárméretet magadra csalhatsz.

A kis mellek általában körte vagy fiús testalkattal párosulnak. Az első esetben az arányok kiegyenlítése a fontos, a másodikban pedig olyan vizuális megoldásokat kell találnod, melyek nőiessé teszik az alakodat.

Kötelező darabok

A kis melleket nem szabad rejtegetni. Bár lehet, hogy nem domborulataidról vagy híres, ne kendőzd őket, hanem, persze az ízlésesség határain belül, hangsúlyozd. Nyugodtan válassz mélyen dekoltált felsőket, és a pánt nélkülieket is a kis mellekre találták ki - sokkal szebben mutatnak egy kis mellű nőn.

Az empire-szabás, a mell alatt vágott szabásvonal is ideális, mert keretet ad a felsőtestnek, és a szem az egészet nézi majd, nem csak a pici ciciket. Az átkötős darabok is jók lehetnek, ha szűkek.

A világos árnyalatok mindig jobbak, hiszen a fekete, a sötétkék és társaik slankítanak.

Tippek

  • Egy jó melltartó elengedhetetlenül fontos. Ha megtaláltad a cicidre tökéletesen passzolót, akkor többet is vegyél belőle. A push-up fazonok pontosan a kis mellű nőknek készültek. Arra azonban figyelj, hogy ne nyomja össze természetellenesen a melleidet. Lehet, hogy a szivacsbetétre éppen ezért nincs is szükség. Fontos, hogy a melltartó tökéletesen passzoljon a cicidre, különben a ruha alatt is látszik majd, hogy nem tölti ki teljesen a textilt.
  • A derekat hangsúlyozó, karcsúsított fazonok a felsőtestet szélesítik. Egy szűk, jól szabott, mély kivágású blézer, ami alá szintén mélyen kivágott felsőt veszel, például remek választás.
  • A jó öreg keresztbecsík is segíthet a problémádon, hiszen optikailag szélesít. Vásárolj szűk, csíkos pulcsit.

Amit kerülj el!

A garbót nem a kis mellekre alkották, még a szűkebb fazonok is igencsak lapossá teszik a mellkast.

Kerüld az egyenes vonalú ruhákat - például a szögletes kabátkákat és tunikákat, a zsákruhákat. Ugyanez vonatkozik a férfias szabású ingekre.

A lógós, fiús pólókat inkább hagyd a bolt polcán. Ha mégis ellenállhatatlan vágyat érzel, akkor az alsóbb régiókat tedd szexissé szűk nadrággal és magassarkúval.

Bár nem öltözködési tipp, fontos, soha ne görnyedj össze, mert így még inkább eltűnnek a melleid. Mindig húzd ki magad.

Stílustippek

  • Ha pici a cicid, mégsem akarsz optikai tuninghoz folyamodni, akkor hangsúlyozd más testrészeidet. A hátul mélyen kivágott felsők ugyanolyan szexisek, mint egy látványosan dekoltált.
  • Ha fiús az alakod, viselj sokat látni engedő szabásvonalakat, és erősítsd a derekadat egy övvel, így kerekdedebbnek tűnik majd az alakod.
  • Mellrésznél kidolgozott ruhát válassz. Ez lehet fodor vagy egy szalag, amit masnivá kötsz össze, de egy finom hímzés is kiemelheti a dekoltázsodat.
  • Öltözz rétegesen, ezzel ügyes kis domborulatokat kreálhatsz: viselj laza blúzt a kardigánod vagy a felöltőd alatt, vagy vegyél fel feszülős topot egy vékony pántos, empire-vonalú felső vagy ruha alá.

OLVASD EL EZT IS!

fekete tusarku
  • öltözködés
  • testalkat

Rövid a lábad?

Ezt is szeretjük